Digital kommunikationsbyrå Stockholm

Marknadskommunikation

Marknadskommunikation riktas till er marknad med existerande eller potentiella kunder för att bygga varumärkeskännedom och generera leads eller direkta avslut.

Så här kommer ni igång: Ring 010-209 40 10 eller maila Jörgen Lindqvist på jorgen.lindqvist@greatness.se

Innehållsstrategi

Vi hjälper er skapa en innehållsstrategi som garanterar ett regelbundet flöde av innehåll i samtliga digitala kanaler – webbsidor, sociala medier, blogg, podd och mail – allt med fokus på att vara relevant utifrån era kunders, och potentiella kunders, utmaningar.

Storytelling och content

Genom historier och berättelser skapas mening och sammanhang. Vi hjälper er att skapa trovärdiga och starka berättelser som fyller ert varumärke med innehåll och betydelse – och kunderna med nyfikenhet. Självklart tar vi ansvar för allt innehåll som ska produceras.

Kanalval

Över 90 procent googlar innan de köper en vara eller tjänst och sociala medier tar upp allt mer av vår vakna tid. Eftersom kunderna finns på många olika kanaler samtidigt hjälper vi er att hitta rätt på marknaden på effektivast möjliga sätt oavsett om det handlar om SEO-optimering, köpt annonsering på sociala medier eller copy som genererar organisk räckvidd.

Leads & konverteringar

Med effektiv digital marknadsföring i samverkande kanaler och säkra mätmetoder skapar vi konkreta och relevanta leads eller konverteringar.

Marknads-PR

Utifrån samma marknadsbudskap som ligger till grund för en kampanj eller nytt erbjudande, planerar vi budskap och spridningskampanj för att ge spridning och effekt i prioriterade målgrupper.