Samarbetspartners

För att ge våra uppdragsgivare bästa möjliga resultat utefter behov och önskemål samarbetar Greatness PR med andra byråer och konsulter.

 

Tigerton designar hemsidor, webbshoppar och webappar sedan 2009. Tigerton har erfarenhet av alla typer av uppdrag, från stora utvecklingsprojekt till mindre uppfräschningar. Greatness PR tar tillsammans med Tigerton fram hela hemsideslösningar där uppdragsgivarens önskemål och behov möts i fråga om design, funktion och kommunikation.

Greatness PR har tillsammans med Tigerton utvecklat flera hemsidor, bland andra:

nimoverken.com
 intereastgroup.com
lozafoundation.org
mettepicaut.se
greatness.se

 

Brandson är experter inom SEO, webbproduktion och digital marknadsföring. De startade 2009 och har sedan dess växt till en av branschens ledande SEO-byråer. Brandson hjälper uppdragsgivare att synas med i digitala kanaler och på Google, vilket ger mätbara och bestående affärsresultat. Greatness PR och Brandson tar fram kommunikativa strategier, SEO-påverkande texter och digitalt innehåll.

Greatness PR och Brandson hjälper bland andra FEI med SEO och utveckla deras digitala närvaro.

Tillsammans genomför Greatness PR och Brandson under 2017 frukostseminarier i Göteborg och Stockholm om hur PR och SEO påverkar försäljningen positivt.

 

Vidunderlig Kommunikation drivs av föreläsaren, moderatorn och konsulten Andrea Jovell som arbetar med att utveckla företagskulturer och värderingsstyrda organisationer. Andrea har bland annat skapat Mingelskolan, föreläsningen Fisken på disken och är författare till boken Framtoning.

Andrea är sedan 2017 associerad seniorkonsult på Greatness PR med fokus på kommunikationsstrategi, företagskultur och intern kommunikation.

 

Dahlbäck/Söderberg är en grafisk design­byrå i Göteborg som erbjuder varumär­kesarbeten, tryck­saker, informations­grafik och webbdesign. Dahlbäck/Söderberg har arbetat med uppdragsgivare som SJ, Apoteket, Liseberg, Chalmers tekniska högskola och Göteborgs universitet, och vann 2014 Svenska Designpriset.

Greatness PR har arbetat med Dahlbäck/Söderberg i flera år och har tillsammans bland annat tagit fram komplett visuell identitet för Nimoverken och Greatness.

 

Mattias Lundberg är docent i psykologi vid Umeå universitet, författare, moderator, samhällsdebattör och är aktuell med Den lyckliga pessimisten tillsammans med Jan Bylund. Han har även vunnit Baltics samverkanspris med populärvetenskaplig inriktning.

Mattias är associerad seniorkonsult på Greatness PR med fokus på organisationsfrågor och forskningsbaserad kommunikation.