13 september 2016

Almedalsveckan, Greatness

TEDxAlmedalen: Power to the people – who are the people

För sjunde året i rad arrangerade Greatness midnattsseminariet TEDxAlmedalen, som i år handlade om sanningar och opinion. Det populära arrangemanget ägde som vanligt rum i Greatness egen innergård i centrala Visby mitt under Almedalsveckan.

Vem bestämmer din sanning och vem driver den? Vem bestämmer verkligheten och vem har makten? Vems röst ska man lyssna på och hur värdefull är din egen? Det var några av de frågeställningarna som lyftes av årets talare Kajsa Lundborg, Michael Tofvesson, Jonas Bergquist, Javeria Rizvi Kabani och Daniel Boyacioglu talade om under temat Power to the people – who are the people.

Vi vill ägna ett stort tack till alla talare för era fina tal. Om ni missade TEDxAlmedalen eller vill se talen igen finns de att se i sin helhet här.

TEDxAlmedalen på Twitter

TEDxAlmedalen på Facebook

TEDx drivs i en anda om idéer värda att sprida. TEDx är en avknoppning från TEDTalks, TEDx arrangeras lokalt och i egen regi, en blandning av talare och TEDTalks filmer bidrar till att dela den TED-liknande upplevelsen. TEDxAlmedalen följer TEDx riktlinjer och är icke kommersiellt, kostnadsfritt och opolitiskt.