FEI, Företagsekonomiska Institutet, erbjuder kurser, utbildningsprogram och YH-utbildningar inom bland annat företagsekonomi, juridik och försäkringsförmedling till hela Sveriges näringsliv. FEI grundades 1888 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Föreläsningarna sker i Stockholm och Göteborg, samt online via plattformen FEI FLEX.

Scandinavian Enviro Systems AB (publ) är ett miljöföretag som erbjuder lönsam återvinning av däck och förädlade material till främst gummiindustrin. Företaget säljer kompletta miljöanläggningar till industriella investerare och driver dessutom en egen anläggning för uttjänta däck i Åsensbruk, Sverige. Enviro som har huvudkontor i Göteborg grundades 2001, har 20 personer anställda och är börsnoterat på Nasdaq First North med Erik Penser som certifierad advisor.

Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen och rekommenderad av SSF Svenska Stöldskyddsföreningen.

Föreningen och facebookgruppen #jagärhär organiserar över 70 000 människor som med hjälp av varandras stöd vågar stå upp mot rasism, sexism och näthat i form av aktioner på nätet.

InterEast erbjuder logistiktjänster och godstransporter till och från Östeuropa och Asien, främst till tillverkande företag inom verkstads- och textilindustrin. Företaget har 30 personer anställda i Rumänien, Turkiet och på huvudkontoret i Göteborg, Sverige. InterEast omsätter ca 70 MSEK och grundades 1992 av familjen Törnqvist som äger och driver företaget.

Jernhusen äger, förvaltar och utvecklar ett av Sveriges mest spännande fastighetsbestånd av stationer, stationsområden, underhållsdepåer och kombiterminaler längs den svenska järnvägen.

Michaël Berglund AB har sedan 1985 utvecklats till att bli ett av Sveriges ledande företag inom Executive Search, interim och styrelsetjänster.

Scenkonstmuseet är en plats, en scen och en röst för den skapande människan. Öppnar 11 februari 2017 i Stockholm.

Ipsos är ett globalt strategi- och analysföretag med ca 17 000 anställda och verksamhet i 90 länder. Ipsos erbjuder full service inom research och analys genom fem globala affärsområden: Ipsos Connect (Media och kommunikation), Ipsos Marketing, Ipsos Public Affairs, Ipsos Loyalty och Ipsos Observer (Datainsamling och sammanställning). Ipsos är noterat på Parisbörsen och har huvudkontor i Paris.

Refugees Welcome Stockholm är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation vars syfte är att hjälpa människor på flykt som kommer till Stockholm.

LärOlika är en unik utbildning som vidgar deltagarnas vyer med hjälp av samtal och erfarenhetsutbyten med andra deltagare, som alla har olika bakgrunder och erfarenheter. Varje utbildningsprogram består av sex möten där värderingar, makt, kreativitet och samhällsutveckling tas upp genom olika samtalsövningar. LärOlika startades 2014 av Tällberg Foundation och Fryshuset, med finansiering av PostkodLotteriet. Utbildningen är kostnadsfri och finns idag i Stockholm och Göteborg.

Bodymarkers säljer analys av biomarkörer med hjälp av testkit för hemmabruk. En droppe blod räcker för att människor ska äga kunskapen om sin kropp och hälsa. Bodymarkers första produkt D-vitamintest lanseras i början av 2016 och kommer att finnas tillgänglig på apotek och utvalda detaljhandlare. Företaget startades av entreprenören Ola Bartholdsson 2015 och har kontor i Göteborg.