Scenkonstmuseet är en plats, en scen och en röst för den skapande människan. Öppnar 11 februari 2017 i Stockholm.

Dramaten& är en rubrik för konserter och performance, introduktioner och läsningar, samtal med skådespelare, samhällsdebatter och ny scenkonst.

Tillsammans driver familjen Lallerstedt restaurangerna Eriks Gondolen, Eriks Bakficka, Eriks Vinbar och TAKET på Eriks Gondolen. Eriks Restauranger är levande restauranger som är till för många där alla är välkomna, Eriks erbjuder svenska traditioner i en klassisk tappning. Där lyxen är given för gästen.

FEI, Företagsekonomiska Institutet, erbjuder kurser, utbildningsprogram och YH-utbildningar inom bland annat företagsekonomi, juridik och försäkringsförmedling till hela Sveriges näringsliv. FEI grundades 1888 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Föreläsningarna sker i Stockholm och Göteborg, samt online via plattformen FEI FLEX.

Ipsos är ett globalt strategi- och analysföretag med ca 17 000 anställda och verksamhet i 90 länder. Ipsos erbjuder full service inom research och analys genom fem globala affärsområden: Ipsos Connect (Media och kommunikation), Ipsos Marketing, Ipsos Public Affairs, Ipsos Loyalty och Ipsos Observer (Datainsamling och sammanställning). Ipsos är noterat på Parisbörsen och har huvudkontor i Paris.

Föreningen Fanzingo driver sedan 2006 mediehuset FANZINGO – en oberoende professionell plattform för unga personer som vill nå ut med sina idéer och tankar: i radio, genom film & tv och i skrift. Fanzingos mission är att skapa möjligheter för unga i allmänhet och underrepresenterade grupper i synnerhet, att lära sig berätta historier utifrån sitt perspektiv. Samtidigt erbjuds medierna nya berättare och ett angeläget innehåll.

Bodymarkers säljer analys av biomarkörer med hjälp av testkit för hemmabruk. En droppe blod räcker för att människor ska äga kunskapen om sin kropp och hälsa. Bodymarkers första produkt D-vitamintest lanseras i början av 2016 och kommer att finnas tillgänglig på apotek och utvalda detaljhandlare. Företaget startades av entreprenören Ola Bartholdsson 2015 och har kontor i Göteborg.

Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen och rekommenderad av SSF Svenska Stöldskyddsföreningen.

InterEast erbjuder logistiktjänster och godstransporter till och från Östeuropa och Asien, främst till tillverkande företag inom verkstads- och textilindustrin. Företaget har 30 personer anställda i Rumänien, Turkiet och på huvudkontoret i Göteborg, Sverige. InterEast omsätter ca 70 MSEK och grundades 1992 av familjen Törnqvist som äger och driver företaget.

Jernhusen äger, förvaltar och utvecklar ett av Sveriges mest spännande fastighetsbestånd av stationer, stationsområden, underhållsdepåer och kombiterminaler längs den svenska järnvägen.

Scandinavian Enviro Systems AB (publ) är ett miljöföretag som erbjuder lönsam återvinning av däck och förädlade material till främst gummiindustrin. Företaget säljer kompletta miljöanläggningar till industriella investerare och driver dessutom en egen anläggning för uttjänta däck i Åsensbruk, Sverige. Enviro som har huvudkontor i Göteborg grundades 2001, har 20 personer anställda och är börsnoterat på Nasdaq First North med Erik Penser som certifierad advisor.

Stiftelsen Svenska Filminstitutets mål är att stödja produktion, distribution och visning av värdefull film, att bevara och tillgängliggöra det svenska filmarvet samt att representera den svenska filmen internationellt.

Refugees Welcome Stockholm är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation vars syfte är att hjälpa människor på flykt som kommer till Stockholm.

LärOlika är en unik utbildning som vidgar deltagarnas vyer med hjälp av samtal och erfarenhetsutbyten med andra deltagare, som alla har olika bakgrunder och erfarenheter. Varje utbildningsprogram består av sex möten där värderingar, makt, kreativitet och samhällsutveckling tas upp genom olika samtalsövningar. LärOlika startades 2014 av Tällberg Foundation och Fryshuset, med finansiering av PostkodLotteriet. Utbildningen är kostnadsfri och finns idag i Stockholm och Göteborg.

Michaël Berglund AB har sedan 1985 utvecklats till att bli ett av Sveriges ledande företag inom Executive Search, interim och styrelsetjänster.

Brunngård erbjuder skovårdsprodukter, sulor och skotillbehör till aktiva slutkonsumenter via återförsäljare i Norden. Sortimentet omfattar etablerade varumärken som Springyard, 52bones, Collonil, Pedag, Ecco och Granger´s. Företaget startades 1983, omsätter drygt 120 miljoner kronor och har idag 36 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Borås, Sverige.

Energiförbättring i väst energieffektiviserar och förbättrar inomhusklimatet för lägre energiförbrukning.

Nobis Hotels, Restaurants & Conference är en av Nordens ledande koncerner inom hospitalitynäringen och samlar några av Stockholms främsta mötesplatser såsom ”Sveriges Nationalkrog” Operakällaren, legendariska Café Opera, historiska Stallmästaregården, designhotellen Nobis Hotel, Hotel J och Hotel Skeppsholmen. Tradition, kvalitet och nytänkande är ledord för koncernen som har drygt 450 anställda och en årsomsättning på ca 700 miljoner kronor. Alla Nobis hotell och restauranger är Svanenmärkta.

Phil’s Burger serverar hamburgare gjorda på högrev av högsta kvalitet, på dagsfärska hamburgerbröd och med dubbelfriterade pommes frites av Russet. Restaurangkedjan grundades av matfantasten Philip Örtegren och entreprenören Peder Skaj, den första restaurangen öppnades april 2014 på Kungsholmen i Stockholm. Idag har Phil’s Burger fyra restauranger i Stockholmsområdet.