29 april 2021

Greatness

Charmig kommunikationskonsult sökes till Greatness PR – B2B-företagens bästa vän

Greatness medarbetare på soffa

Vi söker dig som redan är konsult inom kommunikation och antingen arbetar med B2B-kunder eller lockas av det. Greatness PR arbetar varumärkesbaserat och hjälper varje dag våra uppdragsgivare att nå målsättningar genom att producera och sprida nyheter, debattartiklar, filmer, kampanjer, digital annonsering och så vidare. Vår vision är att öka våra kunders omvärld så de får fler möjligheter att göra affärer. För flera kunder är vi hela deras kommunikations- och marknadsavdelning.

Vi tror att du jobbat 5 år efter skolan, är strukturerad och strävsam till vardags och kan vara lugnet i stormen när saker strular. Jobbar du här kommer du att driva kundprojekt tillsammans med en seniorkonsult och en digital marknadsförare. Du kommer växla mellan olika branscher och verksamheter med väldigt olika behov, kort sagt är det rejäl variation på utmaningarna och din kompetens i att skriva kommer att ställas på prov, även om du redan är en erfaren skribent. Du arbetar såklart enligt kommunikationens grundval både utifrån avsändare, mottagare och kanal, och vet hur resultat ska följas upp för att göra förbättringar. Du kommer dessutom att göra quiz ibland för att glädja dina kollegor.

På Greatness PR arbetar vi alltid i team, så du kommer få flera fantastiska kollegor att ha kul och utvecklas tillsammans med.

Anställningen

Heltid på Greatness PR i Göteborg, Stockholm eller cyberspace.

Startdatum efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 31 maj, intervjuer görs löpande på Teams.

Maila din ansökan, cv, textprover till magnus.sjoback@greatness.se

OBS: Vi söker endast personer med konsultvana från kommunikationsbranschen. Referenser kommer att efterfrågas.