9 mars 2018

Fix My Phone hjälper Halmstadsborna med deras trasiga mobiler

Fix My Phone Halmstad Hallarna

Fix My Phones nya butik i Hallarna, Halmstad, med servicetekniker Isak Fant.

Sveriges största mobilreparationskedja Fix My Phone öppnade 6 mars en ny butik i gallerian Hallarna, Halmstad. Idag har Fix My Phone 25 butiker i Sverige och Norge. Nu ser kedjan möjligheter att växa på västkusten.

– Halmstad ligger strategiskt bra och knyter samman Göteborg med södra Sverige. Gallerian Hallarna ligger vid E6an och har en stor tillströmning av konsumenter och företag, det är ett perfekt läge för oss som vill vara nära kunderna, säger Chalak Morad, vd på Fix My Phone.

Mitt i Hallarna, bredvid Systembolaget, ligger den nya servicebutiken där Fix My Phones tekniker finns nära till hands för att hjälpa kunderna med deras trasiga mobiltelefoner.

– Fix My Phone blir den första stora mobilreparatörskedjan att öppna upp i Halmstad. Vi ser ett bra marknadsläge där vi kan ge stort värde till kunderna. Många företag ligger också nära Hallarna, företagsservice är en allt större del av vårt erbjudande där vi erbjuder leverans och rabatt per lagad enhet.

Halmstad är första steget för Fix My Phones expansion under 2018. Målet är att fortsätta växa och öppna fler butiker längs med västkusten.

– Under 2017 har vi satsat mycket på intern struktur för att möjliggöra fortsatt tillväxt. Nu är vi redo att ta nästa språng och erbjuda ännu fler mobilreparationer och service på högsta nivå, säger Chalak Morad, vd på Fix My Phone.

Fix My Phones nyhetsrum