31 januari 2018

Fix My Phone öppnar i Femman, Nordstan, Sveriges mest besökta köpcentrum

Fix My Phone öppnar i Femman, Nordstan, Sveriges mest besökta köpcentrum

Tillväxten fortsätter för Fix My Phone som i slutet av 2017 invigde en sjätte butik i Göteborgsområdet, i Femman, Nordstan.

– Just Nordstan är en viktig knytpunkt mitt i centrala Göteborg, det är också Sveriges mest besökta köpcentrum med cirka 35 miljoner besökare varje år och runt 200 butiker som har stor variation i utbud vilket lockar alla typer av besökare, säger Chalak Morad, grundare och vd på Fix My Phone.

Med butiken i Femman i Nordstan mitt i Göteborg har Fix My Phone idag 24 butiker i Sverige och Norge. Göteborgsmarknaden är stark för mobilreparatören, det var här verksamheten startade 2011.

– Vi ser fortsatt stark potential i området. Just Femman i Nordstan är en milstolpe, det har varit vår målsättning att öppna här sedan vi körde igång företaget. Nordstan satsar mycket på att vara nyskapande, vilket passar vårt moderna butikskoncept med servicebutiker i gångarna.

Idag har 98 procent av svenskarna en mobiltelefon, allt fler ser fördelarna med att reparera mobilen istället för att köpa en ny. Det är billigare och dessutom bättre för miljön.

– Våra mobilreparationer är svaret på ett modernt behov, vi vill ge alla möjligheten att enkelt och tillgängligt underhålla och laga om olyckan är framme.

Vd Chalak Morad blickar framåt och västerut. I slutet av 2016 öppnade Fix My Phone i Osloområdet som idag har fem servicebutiker. Målsättningen är att bli störst även i Norge.

– Inget är klart men vi planerar uppemot tio nya butiker. Efterfrågan på mobilreparationer kommer bara öka i framtiden, säger Chalak Morad, vd och grundare på Fix My Phone.

Fix my phones nyhetsrum