12 augusti 2021

Intellego får genombrottsorder i Kina värd EUR 60 000

Intellego Technologies AB (publ) (”Intellego” eller ”Bolaget”) har fått en första betydande order på EUR 60 000 från det kinesiska företaget Bai Ming Hui Lighting Co., Ltd som är en ledande distributör av ljusprodukter i Kina. Ordern avser sex olika dosimetrar som ska levereras inom kort. Ordern innebär också att Intellego bekräftar den strategiska satsningen på Kinamarknaden.

Bai Ming Hui Lighting Co., Ltd är en ledande distributör av olika ljusprodukter i Kina. De har testat och kvalitetssäkrat Intellegos dosimetrar och kommer nu marknadsföra dem på den kinesiska marknaden.

– Den kinesiska marknaden för dosimetrar är en av världens största och vi har flera pågående diskussioner. Vi har en unik teknik som är väldokumenterad, för flera aktörer är vi de enda i världen som kan leverera en teknik som är anpassade för dem. Det känns också mycket bra att få denna genombrottsorder så snabbt efter att vår nya medarbetare David Chen börjat, säger Claes Lindahl, vd på Intellego Technologies.

Om Intellego Technologies UVC dosimetrar
UVC dosimetrar används bland annat av hälso- och sjukvården för att verifiera att ytor har utsatts för tillräcklig energi i form av ultraviolett ljus för att döda bakterier, virus och sporer. Dosimetern, när den utsatts för ultraviolett ljus, ändrar färg, vilket ger användarna ett enkelt, effektivt och snabbt verktyg för att säkerställa tillräcklig desinfektion.