Privacy Policy

Vi på Greatness bryr oss om att vara transparenta om hur vi hanterar informationen som vi samlar in om våra besökare.  

Så här jobbar vi

Personuppgiftsansvarig 

Greatness är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter på denna sajt. Det innebär att det är vårt ansvar att se till att du som besökare: 

  • Förstår varför och hur vi samlar in dina personuppgifter. 
  • Har möjlighet att göra aktiva val att godkänna eller neka till behandling och lagring av personuppgifter (vi behandlar inte dina personuppgifter utan ditt godkännande). 
  • Har möjlighet att uppdatera dina uppgifter. 
  • Kan bli glömd ur systemet och att informationen vi behandlar om dig raderas. 
  • Kan få alla personuppgifter vi lagrar om dig utlämnade till dig. 
  • Kan begära att vi exporterar dina personuppgifter vid, exempelvis, byte av leverantör. 
  • Kan ha dina personuppgifter i tryggt förvar hos oss. Vi lämnar inte ut dem till tredje part utan att du informeras och uttryckligen godkänner hur och varför detta sker. 

Cookies och personuppgifter 

Till personuppgifter hör allt som kan identifiera dig: namn, adress, personnummer e-post, osv. Dessutom finns cookies. Det är små filer som skickas till din dator via webbläsaren, om du inte har stängt av den funktionen, när du besöker en sajt. Syftet med cookies är att samla information om hur en besökare använder en sajt, ofta för att kunna erbjuda individualiserat innehåll.  

Även om cookies inte juridiskt sett inbegrips i Dataskyddslagen om personuppgifter så tycker vi att det är viktigt för din integritet att vi behandlar dem så samtidigt som det är viktigt att vi kan lagra dem åt dig.  

Därför lagrar Greatness dina personuppgifter och cookies 

Vi vill skapa en bra upplevelse för våra besökare. För att lyckas med det vill vi kunna presentera fördjupad information som är anpassad till varje person som besöker vår sajt. För att lyckas med det spårar vi beteenden och det görs med hjälp av cookies. Det går självklart att surfa på vår sajt utan att acceptera cookies men då blir den mindre personlig och bra för dig som besökare.  

Om du lämnar din mejladress till oss under ditt besök knyts en cookie till din mejladress. Det gör att vi kan mejla dig med förslag på fördjupad läsning om det område som du är intresserad av.  

Så hanterar vi cookies 

Cookies spåras med olika så kallade trackers. För oss handlar det om att erbjuda besökaren en bra skräddarsydd upplevelse av vårt innehåll. Vi använder följande trackers för att spåra och analysera cookies.  

  • Linkedin Insights 
  • Google Analytics 
  • Facebook Pixel 

Hur länge lagar vi cookies? 

Vi gör det endast under så långt tid som det behövs för ändamålet.  

Hur tar du bort cookies?

Hur du raderar cookies beror på vilken webbläsare du använder. Hjälp och vägledning finns i webbläsarens eget gränssnitt. Här är några vanliga webbläsare och hur den raderar cookies i dem.  

När lagrar vi personuppgifter?

Vi lagrar cookies kontinuerligt, så länge du har godkänt det. I annat fall lagras personuppgifter när du:

  • Laddar ner en guide eller annan fil via ett formulär på vår sajt. 
  • Du startar en chat.  
  • Du på annat sätt lämnar över personuppgifter till oss digitalt, exempelvis anmälan till utbildning/event/seminarium, via kontaktformulär osv. 

Att ge eller dra tillbaka medgivande 

Vi behandlar dina personuppgifter och cookies efter att du godkänt hanteringen och vi angett syftet bakom hanteringen. 

Du stoppare vidare lagring av cookies och radering av redan lagrade cookies med hjälp av din webbläsare, se ovan.  

För att kunna ladda ner våra guider måste du godkänna att vi lagrar dina uppgifter. Syftet är att vi ska kunna ge dig förslag på mer läsning inom området. Du kan när som helst avanmäla dig från utskicken genom en länk i mejlet. Om du avregistrerar dig från vidare utskick tas dina personuppgifter bort ur vårt system. Du kan också mejla oss på info@greatness.se 

Uppdatera dina uppgifter 

Mejla till oss på info@greatness.se så fixar vi det.

Bli glömd 

Mejla till oss på info@greatness.se så fixar vi det.  

Så här får du dina uppgifter utlämnade och/eller exporterade 

Mejla till oss på info@greatness.se så skickar vi så snart vi kan alla uppgifter vi har lagrade om dig.  

Tredje part 

Vi tar hand om dina personuppgifter. Vi varken säljer, byter, eller överför dem till externa parter.  

Kontakta oss 

Om du undrar något kring hur och varför vi hanterar cookies och personuppifter – mejla till oss på info@greatness.se så svarar vi så fort vi kan!