Marknadskommunikation2 - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm
Marknadskommunikation

B2B-företagens externa marknadsavdelning

Marknadskommunikation riktas till er marknad med existerande eller potentiella kunder för att bygga varumärkeskännedom och generera leads eller direkta avslut.

Innehållsstrategi

Tillsammans skapar vi en innehållsstrategi som garanterar ett regelbundet flöde av innehåll i digitala kanaler – blogg, podd, mail eller video – och en styrning för att vara relevant inom marknadskommunikation i det långa loppet.

Storytelling och content

Genom historier och berättelser skapas mening och sammanhang. Vi hjälper er att skapa trovärdiga och starka berättelser som fyller ert varumärke och marknadskommunikation med innehåll och betydelse.

Kanalval

Eftersom kunderna finns i flera olika kanaler samtidigt hjälper vi er att hitta rätt inom marknadskommunikation på effektivast möjliga sätt oavsett om det handlar om organisk spridning eller köpt annonsering på sociala medier.

Digital kommunikation

Idag planeras och genomförs de flesta kommunikationsinsatser digitalt för att gynna SEO och sociala spridning. All kommunikation från Greatness PR utgår från perspektivet digital kommunikation.

Leads & konverteringar

Med effektiv digital marknadsföring i samverkande kanaler och säkra mätmetoder får ni konkreta och relevanta leads eller konverteringar. På så sätt kan ni enkelt räkna hem er investering.

Marknads-PR

Utifrån samma marknadsbudskap som ligger till grund för en kampanj eller nytt erbjudande, planerar vi budskap och spridningskampanj för att ge spridning och effekt i prioriterade kundgrupper.

Sociala medier-strategi

Vilka kanaler ska vi finnas på och hur stödjer det vår affär? Utifrån era sälj- och marknadsmål jobbar vi fram en sociala medie-strategi som stödjer marknadsföringen och i långa loppet försäljningen.

Annonsering sociala medier

Sociala medier är billiga och effektiva kanaler att nå rätt målgrupper i rätt tid. Genom att rikta er till personer med specifika titlar, intressen, sökbeteenden med mera så ökar ni möjligheterna att skapa intresse och kontakt – och i förlängningen försäljning.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se