InterEast erbjuder logistiktjänster och godstransporter till och från Östeuropa och Asien, främst till tillverkande företag inom verkstads- och textilindustrin. Företaget har 30 personer anställda i Rumänien, Turkiet och på huvudkontoret i Göteborg, Sverige. InterEast omsätter ca 70 MSEK och grundades 1992 av familjen Törnqvist som äger och driver företaget.

Intereast.se

Scandinavian Enviro Systems AB (publ) är ett miljöföretag som erbjuder lönsam återvinning av däck och förädlade material till främst gummiindustrin. Företaget säljer kompletta miljöanläggningar till industriella investerare och driver dessutom en egen anläggning för uttjänta däck i Åsensbruk, Sverige. Enviro som har huvudkontor i Göteborg grundades 2001, har 20 personer anställda och är börsnoterat på Nasdaq First North med Erik Penser som certifierad advisor.

Envirosystems.se

FEI, Företagsekonomiska Institutet, erbjuder kurser och utbildningsprogram inom bland annat företagsekonomi, juridik, HR och fastighetsförmedling till näringslivet. FEI grundades 1888 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Föreläsningarna sker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Vercity Nacka, London och Alicante samt online via plattformen FEIFLEX.

Fei.se

Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen och rekommenderad av SSF Svenska Stöldskyddsföreningen.

Svenskaalarm.se

Uppsalabolaget Favro tillhandahåller ett samarbetsverktyg i molnet för att team – oavsett var de befinner sig –  ska kunna jobba på ett effektivare och mer agilt sätt. Bolaget har kunder i hela världen på allt från stora reklambyråer till globala spelbolag. Favro själva lever som de lär och jobbar helt distribuerat och utspritt över stora delar av världen.

Favrohub.com

Viedoc is a modern and future-proof EDC that allows clinical trial sponsors and study sites to easily and securely collect, validate, transmit and analyze clinical study data. A proven software since 2003 which meets or surpasses all regulatory benchmarks. Viedoc saves time and frustration from users at every level, allowing clinical trial organizations to have more focus on their own innovation and leadership. www.viedoc.com

IT-företaget Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivning och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har idag drygt 600 medarbetare på 36 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,3 miljarder. Nordlo.com

Swarco erbjuder kompletta trafiksystemlösningar till städer och samhällen i 80 länder runt om i världen. Swarco har arbetat med trafiksystemlösningar sedan 1969 och är idag ledande inom intelligenta lösningar för samhällets trafik. Företaget har 3 700 medarbetare, omsätter 740 MEUR och har huvudkontor i Wattens, Österrike. I Sverige är huvudkontoret i Stockholm. Swarco.com

Inköpsdesign är ett konsult- och rekryteringsföretag som arbetar med att hjälpa företag nå sin fulla inköpspotential. Som experter inom inköp arbetar företaget aktivt med att rekrytera, utbilda och vägleda företag till bättre lönsamhet. Inköpsdesign finns runt om i landet och har inköpsexpertis inom alla branscher. Inkopsdesign.se

Findify är en ledande leverantör för e-handlare inom avancerat produktsök och personalisering. Bolaget grundades 2014 med syfte att hjälpa e-handlare förbättra kundernas konvertering och totala försäljning genom att använda kraften i artificiell intelligens för att erbjuda varje kund en personlig shoppingupplevelse. Den svenska leverantören har hittills fått förtroendet ifrån över 1800 kunder över hela världen.

Findify.io

Intellego grundades 2011 och har sedan dess vuxit till att bli världsledande inom fotokromatisk indikatorteknik, föredragen av forskare och tillverkare och används i branschapplikationer över hela världen. Med dess patenterade fotokromiskt bläck som ändrar färg baserat på exponering för ultraviolett strålning eller specifika ämnen, producerar Intellego dosimetrar av högsta kvalitet i en mängd olika format och anpassade alternativ för att möta de ständigt utvecklande behoven hos tillverkare av ultravioletta enheter och slutanvändare.

https://intellego-technologies.com