Uppdragsgivare - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm
urval av Kunder

Greatness uppdragsgivare

Nimo

Nimo erbjuder energisnåla torkskåp, tvättbänkar och tekniska tillbehör för klädvårdsrummet till återförsäljare, grossister och konsumenter i Norden.

Jobmatch Sweden hjälper företag att lära känna sina medarbetare med hjälp av träffsäkra arbetspsykologiska tester.

Amido

Amido erbjuder en plattform för att administrera passersystem till framför allt fastighetsbolag och offentliga verksamheter i Sverige och Norden.

M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Swedish Skincare är en av Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserier inom eco lyxury.

Nimo-KG

Nimo-KG konstruerar maskiner och lyftar för intern produkthantering i industrin. Varje år levereras över 200 maskiner till kunder över hela världen. 

Chordate Medical Holding AB är ett medicintekniskt bolag som har utvecklat, patenterat och CE-märkt en neuromodulerande och läkemedelsfri behandlingsteknik mot kronisk migrän och kronisk nästäppa (rinit).

Abesiktning

Abesiktning genomför riskanalys, mätningar och besiktningar åt byggherrar och entreprenörer i Sverige. Företaget grundades 1973 och har idag 15 medarbetare och kontor i Göteborg, Uddevalla och Jönköping.

Enviro

Scandinavian Enviro Systems bidrar till ökad miljömässig och ekonomisk hållbarhet genom en patenterad teknologi för återvinning av värdefulla råvaror ur kasserade och uttjänta produkter, däribland däck.

Icore

iCore Solutions erbjuder systemintegrationslösningar för att automatisera och digitalisera affärsprocesser till företag av alla storlekar i fler än 30 länder. 

Företagsekonomiska Institutet

FEI erbjuder kurser, utbildningsprogram och YH-utbildningar inom bland annat företagsekonomi, juridik, fastighetsförmedling samt finans- och försäkring till hela Sveriges näringsliv. 

Intellego Technologies utvecklar och tillverkar färgindikatorer som visar effekten av bestrålning med bland annat osynligt ultraviolett ljus, UV-ljus. 

Tagore är en oberoende part som gör de bästa vägvalen för strategiska planer eller förändringsprojekt med relation till IT. 

Nordlo

Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå.

Ioffice

Ioffice är ett svenskt företag som driver och utvecklar flexibla kontorslösningar till små och medelstora företag.

Tellusgruppen är en långsiktig ägare av välskötta bolag inom sektorerna för utbildning och för barnomsorg.

Loza Foundation är en insamlingsstiftelse som arbetar för de mest utsatta människorna i Europas fattigaste länder. Genom bidrag från både privatpersoner och företag genomförs konkreta projekt på plats.

Elit_Ortopedi

Elit Ortopedi är en av Europas ledande pionjärkliniker inom bio-ortopedi, med mångårig ackumulerad erfarenhet av biologiska behandlingar samt ett stort internationellt nätverk.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se