BASF skapar kemi för en hållbar framtid. Företaget kombinerar ekonomisk framgång med socialt ansvar och miljöskydd. Portföljen består av de sex segmenten; Chemicals, Materials, Industrial Solutions, Surface Technologies, Nutrition & Care and Agricultural Solutions.

Plackers Scandinavia erbjuder produkter för bättre munvård och hälsa via tandläkarmottagningar och återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Baltikum och Ryssland. Företaget startades år 2001 och innehar agentur från det internationella företaget Ranir. Plackers Scandinavias huvudkontor är i Stockholm.

Göteborsbolaget Icore löser ett klassiskt it-problem: System som inte pratar med varandra. Icores integrationsmotor skapar smarta kopplingar mellan it-system vilket gör att får information som flödar mellan olika system och kan därmed jobba effektivare och med större kvalitet i informationen.

Uppsalabolaget Favro tillhandahåller ett samarbetsverktyg i molnet för att team – oavsett var de befinner sig –  ska kunna jobba på ett effektivare och mer agilt sätt. Bolaget har kunder i hela världen på allt från stora reklambyråer till globala spelbolag. Favro själva lever som de lär och jobbar helt distribuerat och utspritt över stora delar av världen.

FEI, Företagsekonomiska Institutet, erbjuder kurser, utbildningsprogram och YH-utbildningar inom bland annat företagsekonomi, juridik och försäkringsförmedling till hela Sveriges näringsliv. FEI grundades 1888 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Föreläsningarna sker i Stockholm och Göteborg, samt online via plattformen FEI FLEX.

Scandinavian Enviro Systems AB (publ) är ett miljöföretag som erbjuder lönsam återvinning av däck och förädlade material till främst gummiindustrin. Företaget säljer kompletta miljöanläggningar till industriella investerare och driver dessutom en egen anläggning för uttjänta däck i Åsensbruk, Sverige. Enviro som har huvudkontor i Göteborg grundades 2001, har 20 personer anställda och är börsnoterat på Nasdaq First North med Erik Penser som certifierad advisor.

Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen och rekommenderad av SSF Svenska Stöldskyddsföreningen.

Föreningen och facebookgruppen #jagärhär organiserar över 70 000 människor som med hjälp av varandras stöd vågar stå upp mot rasism, sexism och näthat i form av aktioner på nätet.

InterEast erbjuder logistiktjänster och godstransporter till och från Östeuropa och Asien, främst till tillverkande företag inom verkstads- och textilindustrin. Företaget har 30 personer anställda i Rumänien, Turkiet och på huvudkontoret i Göteborg, Sverige. InterEast omsätter ca 70 MSEK och grundades 1992 av familjen Törnqvist som äger och driver företaget.

LärOlika är en unik utbildning som vidgar deltagarnas vyer med hjälp av samtal och erfarenhetsutbyten med andra deltagare, som alla har olika bakgrunder och erfarenheter. Varje utbildningsprogram består av sex möten där värderingar, makt, kreativitet och samhällsutveckling tas upp genom olika samtalsövningar. LärOlika startades 2014 av Tällberg Foundation och Fryshuset, med finansiering av PostkodLotteriet. Utbildningen är kostnadsfri och finns idag i Stockholm och Göteborg.