Jobba på Greatness - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm
Bekanta er med oss

Jobba hos Greatness

Vi värderar personlighet, kvalitet och frihet

Greatness har målsättningen att fungera som kundens externa kommunikations- och marknadsavdelning, det är både ett perspektiv och ett ansvar att arbeta proaktivt, aktivt rådgöra och driva kundernas kommunikation. Det gör dagarna här omväxlande, med ständigt nya typer av utmaningar och arbetsuppgifter. Det skrivna språket är en grundläggande del, men långt ifrån allt vad vi producerar och utför. En vanlig dag kan bestå av produktion – allt från nyheter och broschyrer till att skapa digitala annonser och genomföra webbjusteringar – samt mer strategiska frågor som varumärkesstrategi, krisrådgivning och eventplanering. Greatness har kontor mitt på avenyn i Göteborg. Här värderar vi personlighet, kvalitet och frihet i arbetet, där alla åsikter är värda att lyfta och vi hjälps åt med det mesta.

Konsultmodell

I en arbetsgrupp mot kund ingår alltid tre konsulter: seniorkonsult som är kommunikativt ansvarig, operativ konsult som sköter löpande produktion och projektledning, samt digital marknadsförare som har ansvar för köpt distribution och digital analys.

Resultatet av god kommunikation är långsiktigt, precis som relationerna med våra kunder. Greatness modell tar ansvar för kundens hela varumärke, där alla aktiviteter ska utgå från samma källa.

En varumärkesdriven byrå – vad innebär det?

Greatness arbetar varumärkesbaserat. Det innebär att alla aktiviteter ska ge stöd till kundernas varumärkesposition och förbättra deras image i en önskvärd riktning. Alla aktiviteter har en tydlig koppling till prioriterade målgrupper och med ett tydligt resultat. Webben är oftast navet, dit alla intressenter och målgrupper ska hitta relevant information, och dit trafik drivs genom kampanjer, nyheter, pressreleaser, webbinarier med mera.

Dagarna på kontoret

En konsults dagar innebär stor frihet där du själv ansvarar för att planera din tid och möta deadlines. Varje vecka startar med en gemensam genomgång mellan seniorkonsult, projektledare och digitala marknadsförare för att gå igenom kundernas aktiviteter för veckan.

Varje dag börjar med ett gemensamt möte för att säga god morgon och dela med sig av dagens aktiviteter. De som av olika anledningar inte kan vara med på kontoret kan med fördel arbeta hemifrån eller annan ort, de tittar förbi på morgonen via Teams.

Utöver det har vi ibland fika, tillgång till gym i källaren och AW på fredagarna, där vi även passar på att ha ett gemensamt quiz.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se