”Äntligen får vi steka på Stureplan” - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

”Äntligen får vi steka på Stureplan”

Smaksuccén Phil’s Burger flyttar in på Birger Jarlsgatan

Efter tre invigningar sedan april förra året öppnar Phil’s Burger nu sin fjärde restaurang, den här gången på Birger Jarlsgatan 34 i centrala Stockholm. Restaurangerna på Kungsholmen och Gärdet har varit succéer sedan de öppnade och planen är att fortsätta växa.

– Det finns plats för många fler Phil’s. Vi har fått mycket positiv respons sedan starten och det känns helt rätt att öppna vår tredje restaurang i Stockholms innerstad. Många har efterfrågat ett mer centralt beläget Phil’s Burger och nu har vi hittat ett läge som vi tror är perfekt, säger Peder Skaj, en av grundarna av Phil’s Burger.

Sedan Peder Skaj och Philip Örtegren öppnade deras första restaurang på Kungsholmen i april 2014 har recensioner och omdömen varit fantastiska – Phil’s Burger har snabbt blivit en starkt lysande stjärna i Stockholms restaurangvärld . Och nu tas alltså det vinnande konceptet till innerstan och Birger Jarlsgatan.

– Vi arbetar med samma koncept som i de andra restaurangerna även om det har utvecklats och förbättrats längs vägen. Fokus ligger på att hålla riktigt hög kvalitet på maten och våra gäster kommer att känna igen menyn från våra andra restauranger. Vi tror på att ha en enkel, nischad meny där hamburgaren står i centrum, säger Peder Skaj.

En ny restaurang har bland annat inneburit 19 nya heltidsanställda medarbetare, och för restaurangchef Kiki Hårdstedt är det inte den första Phil’s Burger-invigningen.

– Jag har varit med från början och arbetade tidigare som restaurangchef på Kungsholmen. Birger Jarlsgatan är ett spännande läge där det inte finns några lunchrestauranger som Phil’s Burger. Vi ser väldigt mycket fram emot öppningen och hoppas att stockholmarna känner likadant, säger Kiki Hårdstedt, restaurangchef Phil’s Burger.

Fyra restaurangöppningar på drygt ett år och inget tyder på att Phil’s Burger kommer slå av på takten.

– Stockholm är första steget men nu vill vi även komma ut i resten av landet. Vi öppnade tidigare i veckan en restaurang i Eskilstuna och målet är att i framtiden finnas över hela Sverige, säger Peder Skaj, en av grundarna av Phil’s Burger.

Phil’s Burger öppnar på Birger Jarlsgatan 34 i Stockholm fredag 4 september.

Phil’s Burger pressrum
http://news.cision.com/se/phils-burger

För ytterligare information
Magnus Sjöbäck, presskontakt Phil’s Burger, 0704-45 15 99, magnus.sjoback@sjobackpr.se
Peder Skaj, grundare Phil’s Burger, 0702-79 69 29, peder.skaj@philsburger.se

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter