”Norrköping har efterfrågat en etablerad kedja som Fix My Phone”

”Norrköping har efterfrågat en etablerad kedja som Fix My Phone”

Fix My Phones nya servicebutik i Galleria Domino, Norrköping.

Den 12 maj öppnar Fix My Phone sin tolfte servicebutik, denna gång mitt i Galleria Domino i Norrköping. Mobilreparatören med kvalitet och service som största fokus blir nu tillgängliga för att reparera både mobiltelefoner och surfplattor snabbt.

– Det är väldigt roligt att öppna upp i Norrköping, det är flera som hört av sig och undrat när vi ska öppna upp här. Norrköping är en av Sveriges största tätorter och vi är här för att stanna, säger Chalak Morad, grundare och vd på Fix My Phone.

Mobilreparatören Fix My Phone startade för två år sedan i Göteborg och erbjuder snabba mobilreparationer av hög kvalitet tillsammans med en god service. Företaget tror på att vara tillgänglig för sina kunder och öppnar nu i Norrköping.

– Den 12 maj öppnar vi i Galleria Domino, det blir vår tolfte butik totalt. Våra tidigare öppningar har varit väldigt populära och givetvis kommer vi ha riktigt bra öppningserbjudanden, säger Chalak Morad.

Fix My Phones servicebutik är placerad i mitten av gallerian, dit både privatpersoner och företag kan komma för att snabbt få sin telefon eller surfplatta lagad. Mobilreparatörskedjan använder bara reservdelar av högsta kvalitet och all personal har genomgått utbildning för att vara uppdaterade i den senaste tekniken på marknaden.

– Våra kunder uppskattar vårt stora fokus på service och kvalitet. Hos oss ska alla som vill snabbt få hjälp med sin telefon vare sig det är reparation eller bara rådgivning. Våra kunniga tekniker kan allt.

Tillväxten för Fix My Phone har gått fort, tolv butiker på mindre än två år. Och Chalak Morad stannar inte där.

– Vi ska fortsätta växa. Vi tror på att vara där våra kunder är, det ska vara lätt och smidigt att laga sin telefon. Det finns en efterfrågan på pålitliga mobilreparatörer som oss, säger Chalak Morad.

Fix My Phone nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter