Fix My Phone öppnar i Mörby Centrum | Greatness PR

Fix My Phone öppnar i Mörby Centrum: ”Nu är vi största mobilreparatören i Stockholm”

Fix My Phone öppnar ny servicebutik i Mörby Centrum

Fix My Phone öppnar 10 maj den sjätte butiken i Stockholmsområdet och elfte i landet, den här gången i Mörby Centrum i Danderyd. Mobilreparationsföretaget, som började sin resa i Göteborg för snart två år sedan, har nu vuxit till en butikskedja över hela landet.

– I april för ett år sedan öppnade vi den första butiken i Stockholm och vi har fått väldigt bra bemötande. Stockholmarna uppskattar den personliga service och tillgänglighet vi erbjuder. Nöjda kunder är det viktigaste för oss, säger Chalak Morad, grundare och vd på Fix My Phone.

Elva butiker på mindre än två år, och sex butiker i Stockholm bara under det senaste året. Göteborgsföretaget har snabbt vuxit sig stora och ser en ökad efterfrågan på deras erbjudande i huvudstaden där de nu är den mobilreparatör med flest butiker.

– Vi lagar mobilen snabbt och med hög kvalitet. Hos oss kan du komma förbi på lunchen och exempelvis få displayen bytt, vilket är den vanligaste reparationen vi utför. Vår personal är alltid uppdaterade på det senaste inom teknik och vi använder bara reservdelar av högsta kvalitet.

Mörby Centrum kommer under 2016 nästan fördubbla butiksytan vilket Fix My Phone ser som en bra möjlighet att öka tillgängligheten för alla som behöver laga mobilen. Servicebutiken ligger i mitten av köpcentrumet och erbjuder reparation av mobiltelefon eller surfplatta, tillbehör eller rådgivning.

– Den 10 maj öppnar vi upp i Mörby Centrum. Mottagandet i alla Stockholmsbutiker har varit överväldigande positivt. Här uppskattas verkligen god service och hög kvalitet och jag hoppas att Danderydsborna upplever oss på samma sätt.

Fix My Phone kommer även ha gott om öppningserbjudanden såsom nedsatta priser på headset och mobilskal. De första elva kunderna kommer dessutom få sin telefon lagad helt gratis.

– Någon vecka efter öppningen kommer vi ha ett invigningsevent med grymma erbjudanden. Det kommer bli väldigt roligt, säger Chalak Morad, grundare och vd på Fix My Phone.

Fix My Phone nyhetsrum

 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter