Nu kan även alla i Stenungsund laga mobilen under lunchen - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Nu kan även alla i Stenungsund laga mobilen under lunchen

Fix My Phone öppnar ny butik på Stenungstorg

Göteborgsföretaget Fix My Phone öppnar i början av april sin fjärde servicebutik sedan i somras. Den här gången i det nyrenoverade köpcentret Stenungstorg i centrala Stenungsund, nära till både Trollhättan och Uddevalla

– Vi har under en längre tid haft som mål att etablera oss i Stenungsund. Vi har haft många kunder därifrån som har besökt vår Göteborgsbutik, och Stenungsunds kommun har länge använt oss för att reparera sina mobiler. Nu slipper de posta telefonerna eller åka ända till Göteborg och vi blir på så vis ännu mer tillgängliga, säger grundaren och vd:n Chalak Morad.

Mobilreparatörens motto är ”snabbt, hållbart och nära dig”, och snart kan alla Stenungsundsbor få sina mobiler lagade mitt i stan under lunchrasten.

– Vi har som mål att finnas tillgängliga för våra kunder och erbjuda högkvalitativ service. Med den nya butiken i Stenungstorg kan kunderna uträtta sina andra ärenden eller ta en fika medan vi lagar deras telefon.

Service-butikens läge i centrala Stenungsund gör också att människor från omkringliggande städer kan få sina smartphones reparerade utan att behöva skicka dem på posten eller åka någon längre sträcka.

– Den nya butiken är inte bara goda nyheter för Stenungsundsborna, utan även för våra kunder i närområden som Trollhättan och Uddevalla. Nu kan de också laga mobilen hos oss utan att åka ända till Göteborg och därmed spara både tid och pengar, säger Chalak Morad.

– Vi kommer självklart fira med en invigningsfest när butiken öppnar i april.

För ytterligare information
Chalak Morad, grundare och vd Fix My Phone, 0704-13 22 44, morad@fixmyphone.se
Magnus Sjöbäck, pressansvarig Fix My Phone, 0704-45 15 99, magnus@sjoback.se
Fler nyheter från Fix My Phone på Cision pressrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter