Nybörjarna som öppnar upp Stockholms godaste burgarhak - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Nybörjarna som öppnar upp Stockholms godaste burgarhak

Kompisarna Philip och Peder öppnar Phil’s Burger på Kungsholmen, 28 april 2014

Om några veckor kommer alla att känna till Stockholms nya burgarhak, Phil’s Burger. Åtminstone om allt går som grundarna Philip Örtegren och Peder Skaj vill. De är båda nybörjare i restaurangbranschen men har ett genomarbetat koncept och en uttalad målsättning att skapa stans absolut godaste hamburgare.

– Jag smakade på Philips hamburgare förra året och blev överraskad av hur god den var, inte likt något jag ätit tidigare. Vi började planera för en restaurang tillsammans där och då, hemma i hans kök, säger Peder Skaj, en av grundarna till Phil’s Burger.

När Stockholms nya hamburgerhak slår upp portarna måndag 28 april på Fleminggatan 49, kommer matfantasten Philip Örtegren och företagaren Peder Skaj att träda in i en helt ny bransch och börja bygga en ny karriär för sig själva och de 15 personer de anställt.

– Vi har planerat att öppna Phil’s Burger i sju månader så vi ser verkligen fram emot att få välkomna gästerna och servera dem våra goda hamburgare. Restaurangbranschen är helt ny för mig och
jag kommer att arbeta som restaurangchef. Jag inser att jag har otroligt mycket lära mig, säger Peder Skaj.

Peder har tidigare startat och drivit ett säljbolag inom media så steget till att driva en hamburgerrestaurang är stort. Även för Philip, som visserligen arbetat med mat i olika former, är det nytt att driva en restaurang.

– Jag kommer att vara kökschef, steka burgare och se till att våra gäster får bästa möjliga smakupplevelse. Det blir en ny och spännande karriär för mig, säger Philip Örtegren.

På menyn, som är mycket enkel och avskalad, står det i princip hamburgare, pommes frites och milkshake. Och mycket mer behöver det inte vara enligt de båda grundarna.

– Vi vill servera en fantastisk smakupplevelse och tror att vi hittat något unikt med våra hembakade hamburgerbröd, köttmixen och den stekteknik vi använder, säger Philip Örtegren.


Phil’s Burger öppnar måndag 28 april kl 10.00 på Fleminggatan 49 i Stockholm.

För ytterligare information
Magnus Sjöbäck, presskontakt Phil’s Burger, 0704-45 15 99, magnus.sjoback@sjobackpr.se
Peder Skaj, grundare Phil’s Burger, 0702-79 69 29, peder.skaj@philsburger.se

Phil’s Burger pressrum
http://news.cision.com/se/phils-burger

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter