Nylanserade Flow öppnar helt nya världar för iPhone/iPad - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Nylanserade Flow öppnar helt nya världar för iPhone/iPad

Processexperterna Novacura vidareutvecklar kontinuerligt sin mest framgångsrika programvara Novacura Flow. Det är bland annat kundföretag såsom statliga energibolaget Statnett i Norge, Dalkia Nordic och Ericsson Local Services i Sverige som påverkat i vilken riktning som nya funktioner i Flow utvecklats.

– Vi har en tydlig idé med vad vi vill åstadkomma och arbetar nära våra kunders önskemål. Nu introducerar vi ett nytt gränssnitt för iPhone och iPad, nya funktioner såsom kamerascanning och en ny connector till SAP och Maximo förutom en mängd förbättringar i design och administrationsgränssnitt, säger Novacuras vice vd Petter Larsson.

Göteborgsbaserade it-företaget Novacura växer med sin produkt Novacura Flow, utvecklingsbehovet växer också i takt med att kunder från olika branscher framgångsrikt använder programvaran.

Novacura har utvecklingsresurser både i Sverige och Polen som löpande arbetar med nya funktioner och ny design. Snart kommer även Flow 5 att omfatta ett fullt integrerat stöd för MobileIron och kunna hantera all information enligt deras höga säkerhetsstandard.– Vi har redan fått flera positiva reaktioner på den nya releasen Flow 5.5 från våra kunder, framför allt för att vi har stöd för iOS. Det går att koppla konfigurerbara ikoner och färger till olika flöden och att göra kamerascanning för både iOS och Android vilket har varit en efterfrågad feature. Flow får förutom allmänna designförbättringar dessutom en ny connector som gör det möjligt att koppla in ett .Net-program i vilket flöde som helst.

– Det blir omkring fyra nya releaser av Flow varje år och en större nylansering med drygt ett års mellanrum, det gör vi för att följa marknaden. Nästa mindre release blir redan om en månad och vi planerar att lansera en helt ny version av Novacura Flow 6 under slutet av 2015.

– Vi arbetar parallellt med att utveckla Flow 6, den kommer att innebära ett stort steg mot att vara en heltäckande processplattform med förmåga att koppla in många olika affärs- och kringsystem. Detta kommer att ge våra befintliga kunder stora mervärden och öppna upp helt nya kundsegment för oss, säger Novacuras vice vd Petter Larsson.

 

Fler nyheter från Novacura på Cision pressrum

 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter