Peter Bodin ny vd på Key Code Security -| Greatness PR

Peter Bodin ny vd på Key Code Security

Daniel Johansson har beslutat sig för att avsluta sin tjänst som vd för Key Code Security AB. Ny vd blir Peter Bodin som närmast arbetat som konsult inom marknadsföring och abonnemangsförsäljning.

– Nu är det direkt fokus på att lansera den nya tjänsten Företagsbevakning, det är spännande att komma rakt in i starten av det arbetet, säger Peter Bodin, tillträdande vd på Key Code.

Säkerhetsföretaget Key Code har haft samma vd i snart 16 år, nu tillträder Peter Bodin tjänsten med uppdraget att vidareutveckla bolagets marknadserbjudande och leda det operativa arbetet.

– Jag ser framför allt fram emot att bidra till att öka säkerheten för svenska företag. Det finns idag stora risker som måste hanteras för att känna sig trygg som ägare, styrelseledamot eller ledningsperson i svenska företag, säger Peter Bodin.

Vd-bytet genomförs strax före lanseringen av den nya tjänsten Företagsbevakning. Key Code har sedan förra året gjort en medveten satsning på företagsmarknaden.

– Key Code står inför att utveckla flera nya digitala tjänster och bygga upp en säljorganisation med den nyrekryterade säljchefen Magnus Olausson i spetsen. Det här ska bli en spännande resa att göra tillsammans med hela personalen.

Avgående Daniel Johansson stannar kvar som ägare i bolaget fast utan operativa uppdrag.

– Det har varit oerhört stimulerande att driva företaget till där det står idag, vi har ökat stort i både antal kunder och omsättning sedan jag tog över Key Code för 16 år sedan. Företaget är nu i en fas där Peter Bodin med genuin erfarenhet inom marknadsföring och försäljning av abonnemangsprodukter kommer tillföra rätt spetskompetens och stort värde. Själv kommer jag med spänning följa bolagets fortsatta resa, säger avgående vd Daniel Johansson.

Key Code nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter