Så här skapar vi Almedalens bästa snackis | Greatness PR

Så här skapar vi Almedalens bästa snackis

Nya perspektiv och nätverkande är vanliga skäl att vara med på årets största samhällsevenemang, Almedalsveckan i Visby. Nu uppmanar LärOlika samtliga seminariearrangörer att få sina gäster att ta ett steg utanför den personliga komfortzonen med en aktivitet som onekligen kommer bli en snackis för alla som medverkar.

– Vem är du och varför är du här? Det är så enkla frågor och samtidigt en givande metod för att få nya kontakter. Almedalsveckan ger utmärkta tillfällen för detta, men det händer sällan eftersom de allra flesta mest umgås i sin egen bubbla, säger Karin Bruce, initiativtagare och verksamhetsledare för LärOlika.

Uppmaningen som går ut till årets seminariearrangörer har syftet att fler ska få nya och oväntade möten under Almedalsveckan. Och det är mycket enkelt att göra.

– Några minuter före seminariet drar igång instruerar moderatorn gästerna att vända sig till en person de inte känner med frågorna ’Vem är du och varför är du här?’. Bara sådana enkla samtal ger möjligheter till fler perspektiv från människor de annars kanske aldrig skulle prata med.

I dagens samhälle – även i Almedalen – sker tyvärr mycket få möten mellan människor som inte redan har kontakt med varandra. Utifrån denna samhällsutmaning drivs verksamheten LärOlika.

– Vi vill väcka nyfikenhet och skapa möten mellan personer som verkar och påverkar i väldigt olika delar av samhället.

– Jag hoppas att nya samtal med okända människor i sig blir den största snackisen under årets Almedalsvecka. Då är alla med att så frön till nya bekantskaper, spännande samarbeten eller nya idéer, säger Karin Bruce, initiativtagare och verksamhetsledare för LärOlika.

Lärolikas nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter