Solna nästa för Stockholms största mobilreparatör | Greatness PR

Solna nästa för Stockholms största mobilreparatör

Fix My Phones nya butik i Solna Centrum.

Fix My Phone öppnar första juli en sjunde butik i Stockholmsområdet, denna gång är det Solnaborna som får en egen proffsig mobilreparatör. Det blir den trettonde butiken totalt för Fix My Phone som öppnade första servicebutiken för bara två år sedan.

– Vi gör mobilreparationer tillgängligt för alla. Kunderna uppskattar vårt öga för kvalitet och vi är redan störst i Stockholm. Nu planerar vi för ytterligare öppningar, säger Chalak Morad, grundare och vd på Fix My Phone.

Tretton butiker på två år har det blivit och 2016 blir ett rekordår för Fix My Phone som ökat omsättningen med 40 procent. Mobilreparatörskedjan utför de flesta reparationer, där display- och batteribyte är de vanligaste efterfrågade och även de som går snabbast att utföra.

– Vi använder samma reservdelar som mobiltillverkarna för att säkerställa att reparationerna håller högsta kvalitet. Samtliga anställda genomgår även utbildningar för att alltid vara uppdaterade inom den senaste tekniken och kunna erbjuda service på högsta nivå.

Mitt i Solna Centrum öppnar Fix My Phone den nya servicebutiken. Gallerian som är en av Stockholmsregionens största har över 120 butiker och restauranger, och är perfekt för mobilreparatören som väljer lägen där de är nära konsumenterna.

– Mobiltelefonen är en kär ägodel och hos oss är den i trygga händer. Snart öppnar vi upp ytterligare en butik i Stockholmsområdet, i Tyresö. Målsättningen är att bli störst i Sverige och hjälpa fler att laga deras trasiga telefoner och surfplattor, säger Chalak Morad.

Fix my phone nyhetsrum

 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter