Samarbetspartners - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm
Bekanta er med oss

Samarbetspartner

För att ge våra uppdragsgivare bästa möjliga resultat utefter behov och önskemål samarbetar Greatness PR med andra byråer och konsulter.

TUNDRAN designar hemsidor, webbshoppar och webappar. TUNDRAN har erfarenhet av alla typer av uppdrag, från stora utvecklingsprojekt till mindre uppfräschningar. Greatness PR tar tillsammans med TUNDRAN fram hela hemsideslösningar där uppdragsgivarens önskemål och behov möts i fråga om design, funktion och kommunikation.

Dahlbäck/Söderberg är en grafisk design­byrå i Göteborg som erbjuder varumär­kesarbeten, tryck­saker, informations­grafik och webbdesign. Dahlbäck/Söderberg har arbetat med uppdragsgivare som SJ, Apoteket, Liseberg, Chalmers tekniska högskola och Göteborgs universitet, och vann 2014 Svenska Designpriset.

Greatness PR har arbetat med Dahlbäck/Söderberg i flera år och har tillsammans bland annat tagit fram komplett visuell identitet för Nimoverken och Greatness.

Gaffla är en av Greatness samarbetspartners

Gaffla är en taktisk och strategisk specialistbyrå för sökmarknadsföring. Genom smarta processer och verktyg hjälper Gaffla kunderna med analys, rapportering och uppföljning.

Greatness PR stärker tillsammans med Gaffla den befintliga marknadsnärvaron genom taktiker såsom SEO och SEM.