Samarbetspartners

För att ge våra uppdragsgivare bästa möjliga resultat utefter behov och önskemål samarbetar Greatness PR med andra byråer och konsulter.

 

Tigerton designar hemsidor, webbshoppar och webappar sedan 2009. Tigerton har erfarenhet av alla typer av uppdrag, från stora utvecklingsprojekt till mindre uppfräschningar. Greatness PR tar tillsammans med Tigerton fram hela hemsideslösningar där uppdragsgivarens önskemål och behov möts i fråga om design, funktion och kommunikation.

Greatness PR har tillsammans med Tigerton utvecklat flera hemsidor, bland andra:

nimoverken.com
 intereastgroup.com
lozafoundation.org
mettepicaut.se
greatness.se

 

Dahlbäck/Söderberg är en grafisk design­byrå i Göteborg som erbjuder varumär­kesarbeten, tryck­saker, informations­grafik och webbdesign. Dahlbäck/Söderberg har arbetat med uppdragsgivare som SJ, Apoteket, Liseberg, Chalmers tekniska högskola och Göteborgs universitet, och vann 2014 Svenska Designpriset.

Greatness PR har arbetat med Dahlbäck/Söderberg i flera år och har tillsammans bland annat tagit fram komplett visuell identitet för Nimoverken och Greatness.

 

Gaffla är en av Greatness samarbetspartners

Gaffla är en taktisk och strategisk specialistbyrå för sökmarknadsföring. Genom smarta processer och verktyg hjälper Gaffla kunderna med analys, rapportering och uppföljning.

Greatness PR stärker tillsammans med Gaffla den befintliga marknadsnärvaron genom taktiker såsom SEO och SEM.

 

Mattias Lundberg är docent i psykologi vid Umeå universitet, författare, moderator, samhällsdebattör och är aktuell med Den lyckliga pessimisten tillsammans med Jan Bylund. Han har även vunnit Baltics samverkanspris med populärvetenskaplig inriktning.

Mattias är associerad seniorkonsult på Greatness PR med fokus på organisationsfrågor och forskningsbaserad kommunikation.