Advania är – i år igen – Platinumspecialiserad hos HPE - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Advania är – i år igen – Platinumspecialiserad hos HPE

Bild: Toni Drk, partnerchef för HPE Sverige tillsammans med Tomas Wanselius, VD för Advania Sverige framför några av Advanias Guldmyranutmärkelser.

Som en av Hewlett Packard Enterprises mest pålitliga partner har Advania återigen blivit certifierad Platinum Hybrid IT Partner – den högsta nivån för HPE-specialisering.

– Vårt partnerskap med HPE skapar en trygghet som innebär att Advania kan erbjuda kunden de bästa IT-lösningarna, säger Tomas Wanselius, vd för Advania Sverige.

Genom investeringar inom kompetensutveckling och tekniska certifieringar har Advania ännu en gång blivit utsedd till HPE Partner Ready Solution Provider Platinum Hybrid IT Partner ytterligare ett år. Utöver att vara Platinum utmärker sig Advania även som specialiserad Service Provider och specialiserad inom services och Aruba.

– HPE Platinum Partner är det yttersta beviset på partnerskap, kompetens och kundnöjdhet och vi är mycket glada att Advania återigen är med i denna väldigt exklusiva skara av partners i Sverige. Våra partners är som en förlängning av HPE där vi vet att vi kan lita på att de levererar den bästa servicen och tar beslut som gynnar kundernas intressen, säger Toni Drk, partnerchef för HPE Sverige.

– Vi är så klart glada och jättestolta. HPE-specialiseringarna är ett bevis på att vårt målmedvetna arbete med att ge kunden de bästa lösningarna har lönat sig, fortsätter Tomas Wanselius.

Advania kammade även hem två prestigefyllda guldmyror hos HPE tidigare i år – HPE Innovation Partner of the Year och HPE As a Service Partner of the Year – och hoppas självfallet på att utöka stacken i februari när det är dags igen för HPE:s Partner Of the Year-utmärkelser på Guldmyregalan. Guldmyran delas ut till partners som säljer och levererar HP:s och HPE:s innovation i linje med respektive strategier.
 

Advanias samtliga specialiseringar hos Hewlett Packard Enterprise och Aruba:
HPE Partner Ready Solution Provider Platinum Hybrid IT Partner
HPE Partner Ready Service Provider Gold
HPE Partner Ready Services Gold
HPE Partner Ready Services, Gold Delivery partner
Aruba Partner Ready for Networking Gold

Om Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise är en global teknikledare med fokus på utveckling av intelligenta lösningar för att samla in, analysera och agera utifrån data – sömlöst från edge till moln. HPE möjliggör för kunder att accelerera sina affärsresultat genom nya affärsmodeller och upplevelser, både för kunder och anställda, samt bidrar till att öka den operativa effektiviteten idag och i framtiden.

Om Advania
Advania erbjuder IT-tjänster med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i Sverige, Island, Norge, Danmark och Finland. I Sverige har Advania 540 medarbetare på 13 lokalkontor och omsätter 2,1 mdkr. Koncernen har totalt 1 300 medarbetare och leds från Stockholm, Sverige.
För mer information, vänligen se: www.advania.se och www.advania.com #advania

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter