Fortsatt tillväxt för Nimo-KG: ”År 2015 blev ännu ett rekordår”

Fortsatt tillväxt för Nimo-KG: ”År 2015 blev ännu ett rekordår”

Fortsatt tillväxt för Nimo-KG

Nimo-KG visar rekordresultat för andra året i rad. Förstärkningar på konstruktionssidan, ökad efterfrågan och en helt ny produkt på marknaden är några anledningar till ytterligare ett rekordår för Skåneföretaget.

– Vi inledde året starkt med ett antal nya ordrar samtidigt som vi nådde avslut i flera leveranser. Det ledde till det starkaste året i företagets historia, säger Martin Olsson, vd för Nimo-KG.

Nimo-KG ökade omsättningen från 43,2 miljoner under 2014 till 56,2 miljoner kronor under 2015. Det är andra året i rad som företaget visar upp ett rekordresultat. Slutleveransen till Findus är en av orsakerna till framgången, men även utan den ordern hade Skåneföretaget stått för ett rekordår.

– Vi expanderade både i Sverige och utomlands med ett flertal större ordrar. Samtidigt förstärkte vi med en ny konstruktionsingenjör och flyttade till nya kontor, vilket var ett lyft för hela företaget.

Nimo-KG:s målsättning för det kommande året är att hålla en fortsatt stabil omsättningsnivå med en årlig tillväxt på 8-10 procent.

– Vi har ett spännande år framför oss med nya samarbeten både i Sverige och internationellt, bland annat en OEM-order från Portugal och lansering av en ny generation enpelarlyftar. Grunden för våra framgångar är att fortsätta erbjuda kvalitativa lösningar på våra kunders problem och behov, säger Martin Olsson, vd för Nimo-KG.

Nimo-KG nyhetsrum

 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter