”Broccolioljan är en lyxig hemlighet för huden” - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

”Broccolioljan är en lyxig hemlighet för huden”

Framgångarna för M Picaut Swedish Skincare har sedan starten 2010 drivit utvecklingen att ta fram nya hudvårdsprodukter i samma Ecoluxury-anda. Nu lanserar M Picaut en problemlösande fuktkräm på efterfrågan av både kunder och hudterapeuter – Skin Detox Moisturiser. Produkten som ska möta behovet från yngre målgrupper är optimal för att avhjälpa fet hud, förebygga pormaskar och dämpa rodnader.

– Både hudterapeuter och kunder har länge frågat efter en produkt som passar en yngre hud. Så jag har kopplat ihop min passion för mild detox invärtes med en utvärtes, lättare kräm, säger Mette Picaut, grundare till M Picaut Swedish Skincare.

Skin Detox Moisturiser är designad för att toppa det som redan finns på marknaden fast i en enda produkt. Resultatet är en lätt och lyxig kräm som bygger på spännande, inflammationsdämpande och sebumreglerande ingredienser.

– Vi använder framför allt ren broccoliolja som har otroliga egenskaper. Förutom att oljan verkar lugnande för rodnad hud och hjälper huden att reglera sebum, eller fet hud, ger den även en perfekt yta för make up. Egenskaperna gör även att krämen passar mäns hud mycket bra och personer med acneproblem.

Skin Detox Moisturiser är en problemlösande produkt och ett efterlängtat komplement till M Picauts hudvårdsserie vars funktioner i huvudsak inriktar sig på Anti-Age. Som alltid är basen ekologiska ingredienser så långt det är möjligt som kombineras med det senaste forskningen har att erbjuda.

– Mixen av avancerad hudvård som du hittar i våra resultatinriktade serier och den höga ekologiska halten är det signum som varumärket M Picaut Swedish Skincare står för. Vi har inte sparat in på någonting, det här är Eko och Science fullt ut.

Skin Detox Moisturiser är den åttonde produkten som lanseras för slutkonsument. Utöver det finns även 18 produkter för professionellt bruk till spabehandligar och hudterapeuter. Det rekommenderade priset i affären för Skin Detox Moisturiser är 499 kr inklusive moms.

 

Skin Detox Moisturiser:

  • Fjäderlätt fuktkräm som passar unga personer, män, fet eller rodnad hud
  • Hjälper huden att reglera sebum och motverka fet hud
  • Patent för att minimera rodnad, rosacea och inflammationer i huden
  • Förebygger pormaskar och orenheter
  • Ger en lugnare och klarare hud
  • Make up-underlag

 

Fler nyheter från M Picaut Swedish Skincare på Cision pressrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter