Cecilia Edebo till Preera, ny senior managementkonsult | Greatness PR

Cecilia Edebo till Preera, topprekrytering ska vidareutveckla erbjudandet mot privat sektor

Cecilia Edebo, ny senior managementkonsult på Preera

Preera rekryterar nu Cecilia Edebo, tidigare europeisk affärsområdeschef för Educatius Group och chef på SCA, med lång erfarenhet av att etablera nya verksamheter, processer och leda verksamhetsutveckling internationellt. Cecilia börjar 2 september och kommer företrädesvis arbeta med Preeras erbjudande mot privat sektor.

– Nu får vi en värdefull injektion med kompetens och en person som delar vår helhetssyn på förändringsledning. Jag tror Cecilia kommer att uppskattas av både befintliga och nya kunder förutom att vara en härlig kollega till oss på Preera, säger Sara Farnebo, vd Preera.

Preera i Göteborg välkomnar Cecilia Edebo som ny senior managementkonsult när hon i september 2019 börjar arbeta på företaget. Arbetsområden kommer främst att vara strategirealisering, förändringsledning och ledarskapsutveckling.

– Jag delar Preeras syn på att förändring bäst genomförs då hela organisationer är delaktiga och i nära samarbeten. Det är viktigt att skapa en vikänsla och god energi, och samtidigt ha kul på vägen, säger Cecilia Edebo, ny senior managementkonsult på Preera.

Cecilia kommer senast från Educatius Group men har tidigare arbetat på Essity (SCA) i över 20 år där hon bland annat ledde affärsområden i Sverige, Norden, Europa och Asien och ansvarade för att starta upp verksamheter i Ryssland, Australien, Indien och olika marknader i Sydostasien. Arbetet har inneburit att etablera, leda och expandera verksamheter.

– Jag brinner för att se konstruktiv förändring, företag måste hela tiden utvecklas för att vara konkurrenskraftiga. Nu ser jag fram emot att använda mina erfarenheter och hjälpa nya bolag, ingen verksamhet är den andra lik men det finns många gemensamma nämnare och varje marknad är lika spännande. Dessutom ska det bli kul att fortsätta lära mig mer om nya branscher och arbetssätt.

Preeras största affärsområde är idag offentliga verksamheter men konsultföretaget vill växa mer inom privat sektor, här kommer Cecilia Edebo att få en nyckelroll.

– Cecilia delar Preeras synsätt och metodik i att driva förändring. Förutom att ha ett stort nätverk i näringslivet kommer hon att passa bra in i Preeras gemenskap, säger Sara Farnebo, vd Preera.

Cecilia kommer främst arbeta med:

– Strategiformulering och verksamhetsplaner

– Affärsutveckling och förändringsledning

– Visionsarbeten och målbildsformuleringar

– Kundorientering och kundresor

– Omvärlds- och scenarioanalys

Preera nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter