Chordate Medical introducerar nytt varumärke för migränbehandling: Ozilia™ – Your Migraine Relief - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Chordate Medical introducerar nytt varumärke för migränbehandling: Ozilia™ – Your Migraine Relief

I samband med International Headache Congress i Seoul 14–17 september introducerar Chordate Medical det nya varumärket Ozilia Migraine för bolagets migränbehandling. Ozilia Migraine ersätter K.O.S som varumärke på samtliga marknader där Chordate är aktiva.

–  Det här är nästa steg i utrullningen och kommersialiseringen av behandlingen på våra fokusmarknader. Migrän är till övervägande del en kvinnosjukdom och den tidigare benämningen K.O.S har länge känts för tekniskt och ganska intetsägande som varumärke. Betydelsen av namnet Ozilia™ rör sig runt hennes behov av frihet – och det är också själva kärnan i vad vi vill erbjuda världens alla människor som lider av migrän säger Anders Weilandt, vd Chordate.

Ozilia™ Migraine kommer visas upp för första gången på IHC i Seoul, den största internationella arenan för huvudvärksexperter och migränspecialister.

– Intresset för vår studie och dess resultat är stort inom migränområdet, att ställa ut på denna kongress är ett ypperligt tillfälle för oss att introducera Ozilia™ Migraine som ett läkemedelsfritt behandlingsalternativ med en mycket gynnsam biverkansprofil och med lång förebyggande verkan.

 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter