Chordates migränstudie presenteras på huvudvärkskongressen IHC 2023 i Seoul - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Chordates migränstudie presenteras på huvudvärkskongressen IHC 2023 i Seoul

Chordate har blivit inbjuden att presentera migränbehandlingen K.O.S på den internationella arenan, denna gång på den ansedda kongressen IHC 2023, International Headace Congress, som hålls i Seoul, Korea, 14-17 september 2023. Dr Hoffmann, en av de koordinerande studieledarna för PM007, kommer att i en poster-presentation redogöra för resultaten från studien om K.O.S effekt på individer med kronisk migrän. Chordate är också på plats som utställare under kongressen.

Anders Weilandt
Anders Weilandt, vd Chordate Medical.

Kongressen IHC 2023 arrangeras vartannat år av International Headace Society, IHS, på olika platser i världen, denna gång i Seoul i Korea vilket är första gången eventet hålls i Asien sedan 2005.

– Intresset för studien och dess resultat är stort inom migränområdet, att vara med vid denna kongress är ett ypperligt tillfälle för oss att informera om K.O.S som behandlingsmetod till de absolut främsta inom migränfältet i världen, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

IHS är en internationell professionell organisation baserad i Storbritannien som samarbetar med andra för att gynna personer drabbade av huvudvärksstörningar. Som en välgörenhetsorganisation är IHS:s syfte att främja huvudvärksvetenskap, utbildning och hantering samt att öka medvetenheten om huvudvärk över hela världen.

För mer information om kongressen: https://ihc2023.org/
För mer information om IHS: https://ihs-headache.org/en/

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter