Femte året i rad! Alberts Städservice utses till rekommenderat företag 2021 av Reco - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Femte året i rad! Alberts Städservice utses till rekommenderat företag 2021 av Reco

Reco har återigen utsett Alberts Städservice till ett rekommenderat företag med ett snittbetyg på 4,4 och 328 omdömen under 2021. Årets utmärkelse är den femte i ordningen för Alberts Städservice i Göteborg och den tredje för Alberts i Stockholm. Kriteriet för utmärkelsen är ett minimum på tio omdömen under årets lopp med ett snittbetyg på minst 4,0 av 5,0. Reco kontrollerar att lämnade omdömen är legitima och identifierar användarna med hjälp av bank-id.

– Våra kunder är nöjda med det arbete som våra duktiga medarbetare levererar. Reco är ett viktigt instrument för att säkerställa att vi hela tiden håller den höga kvaliteten som vi utlovar. Att utses till ett rekommenderat företag för femte året i rad är otroligt roligt och inspirerande för alla som arbetar för Alberts, säger Charlotte Schönborg, vd Alberts Städservice.

Reco är Sveriges största, oberoende plattform för kundomdömen. Varje månad används sajten och betygen av cirka 250 000 användare. Alberts Städservice har i dagsläget totalt ett snittbetyg på 4,3 baserat på 460 omdömen i Göteborg, och 4,4 baserat på 86 omdömen i Stockholm.

– Vi utför över 6000 städuppdrag vare månad och i varje enskilt fall är vårt mål är att göra vardagen lite enklare för kunden. När kunderna tar sig tid att gå in på Reco och lämna ett omdöme så visar det att vi lyckas, och att vi har väldigt duktiga medarbetare som alltid gör sitt yttersta för våra kunder. Nu siktar vi på nästa mål, att öka kundnöjdheten och bli ett rekommenderat företag i fem år till, säger Charlotte Schönborg.

Om Reco

”Reco publicerar information om alla Sveriges företag tillsammans med användarnas egna åsikter om företagen – sakligt, enkelt och icke-kommersiellt. Reco ger den enskilde konsumenten möjlighet att hjälpa andra konsumenter hitta bra leverantörer och undvika dåliga. I Recos levande community delar användarna med sig av sina upplevelser om bra och mindre bra företag och hjälper varandra att hitta de bästa företagen i alla branscher. Reco rankar alla Sveriges företag efter användarnas rekommendationer.”

Läs mer om Alberts Städservice

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter