Här invigs Nimo-KG:s största projekt någonsin - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Här invigs Nimo-KG:s största projekt någonsin

Den största ordern i Nimo-KG:s historia är nu producerad, monterad och levererad. Den 17 juni var det stor invigning av Findus nya toppmoderna fabrik i Bjuv i Skåne dit Nimo-KG har levererat en komplett uppvägningsanläggning som hanterar i stort sett samtliga produkter som lämnar fabriken.

– Det här har varit vår största affär någonsin och vi har arbetat i 1,5 år med leveransen. Det har varit ett fantastiskt roligt projekt och det är skönt att maskinerna är igång och fabriken invigd, säger Torsten Palmgren, försäljningschef på Nimo-KG.

Nimo-KG:s arbete med leveransen till Findus har pågått sedan mars förra året och samarbetet har fungerat bra.

– Findus har varit en fantastiskt bra kund att jobba med. Vi har haft en god arbetsrelation och det har märkts att de har haft förtroende för oss genom hela processen. Även om vi ännu inte har kört full produktion så har alla förberedande tester sett riktigt bra ut. Det framkommer alltid vissa småjusteringar men de har vi kunnat göra innan invigningen.

Uppförandet av Findus nya produktionsanläggning och tillhörande fryslager i Bjuv har inneburit ett lyft inte bara för Nimo-KG utan för hela regionen.

– Vi har haft flera aktörer här runtomkring som har producerat och framförallt monterat för oss, vi har så långt det gått försökt hålla produktionen lokal. Så det har varit positivt för hela bygden.

När Nimo-KG:s uppdrag för Findus blev klart innebar det mer än en årsomsättning i en enda order, och nu när affären är klar ser företaget ljust på framtiden.

– Vi sitter nu i ett jättebra orderläge med många nya ordrar på ingång, affären med Findus har verkligen gett oss fart under galoscherna. Samtidigt som det har resulterat i en trygg ekonomi för företaget så för Findus-affären också med sig en starkare position för oss på marknaden inför framtiden, säger Torsten Palmgren, försäljningschef på Nimo-KG.

Fler nyheter från Nimo-KG på Cision.

För ytterligare information
Martin Olsson, vd Nimo-KG, 0418-44 64 43, martin.olsson@nimo-kg.se
Torsten Palmgren, försäljningschef Nimo-KG, 0418-44 64 49, torsten.palmgren@nimo-kg.se
Magnus Sjöbäck, pressansvarig Nimo-KG, 0704-45 15 99, magnus.sjoback@nimo-kg.se

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter