”M Picaut lyfter Sveriges främsta skönhetsvecka med ecoluxury” - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

”M Picaut lyfter Sveriges främsta skönhetsvecka med ecoluxury”

Stockholm Beauty Week lockar tusentals entusiaster till Kungsträdgården

M Picaut medverkar på årets Stockholm Beauty Week som går av stapeln 27-29 april. Ett av årets stora teman för skönhetsveckan är hälsa och välmående vilket gör M Picaut med sin ecoluxury–filosofi till en passande gäst.

Efterfrågan på ekologiska produkter med hög kvalitet har fullkomligt exploderat. Så vi är väldigt glada att M Picaut, som är en stor föregångare inom ecoluxury, är med i år, säger Maria Forss som arrangerar Stockholm Beauty Week.

Stockholm Beauty Week anordnades 2014 första gången och besöktes då av 1500 bloggare, journalister och skönhetsentusiaster. Inför i år hoppas arrangörerna på över 2000 besökare och fullt hus samtliga tre dagar.

– I år har vi ännu fler intressanta varumärken som höjer eventet ytterligare. M Picaut är ett starkt tillskott med sina ekologiska hudvårdsprodukter av högsta kvalitet tillverkade i Sverige för det svenska klimatet, säger Maria Forss.

För Mette Picaut blir årets Stockholm Beauty Week den första. Under eventets tre dagar kommer hon att presentera sina produkter samt komma med tips och råd om ekologisk hudvård.

– Våra nya produkter har tagits emot fantastiskt bra och jag ser verkligen fram emot att presentera dem. Vi kommer att ge bort mini-prover till alla som vill testa på hemma i lugn och ro. Till vår monter har vi även bjudit in en hudterapeut som kommer att utföra enklare hudanalyser vilket är ett bra sätt att lära känna huden och dess behov, säger Mette Picaut, grundare och vd.

Stockholm Beauty Week är en naturlig plattform för M Picaut Swedish Skincare som i år har haft framgångsrika lanseringar av de nya produkterna Calming Cocoon Cream och Skin Detox Moisturiser.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att träffa andra människor som brinner lika mycket för ecoluxury som jag gör, säger Mette Picaut.

Stockholm Beauty Week 27-29 april i Kungsträdgården i Stockholm. http://stockholmbeautyweek.se/

För mer information
Mette Picaut, grundare och vd, info@mettepicaut.se, 070-974 18 73
Magnus Sjöbäck, presskontakt, magnus.sjoback@sjobackpr.se, 0704-45 15 99
www.mettepicaut.se
M Picaut pressrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter