M Picaut Swedish Skincare erhåller nytt pris för sin hudvård - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

M Picaut Swedish Skincare erhåller nytt pris för sin hudvård

M Picaut kan med stolthet meddela att den nylanserade 2 i 1 produkten M Picaut Exfoliating Peelmask har gjort succé bland juryn av skönhetsexperter och vunnit INSTYLE Best Beauty Buy 2012 i Polen.

I kampen mot andra stora varumärken vann M Picaut Exfoliating Peelmask utmärkelsen Bästa Produkt 2012 i kategorin ”Organic” för sin kombinerade ansiktsmask och peeling.

-Peeling-ansiktsmasken har tidigare i höstas höjts till skyarna bland franska skönhetsbloggare och vi får nästan dagligen mail från fransyskor som är intresserade, säger grundaren och vd till M Picaut Swedish Skincare, Mette Picaut.

Nyligen mättes kundnöjdhet där hela 89% av de 2000 franska kvinnor som provat produkten var otroligt nöjda med resultatet. Jag är jätteglad över att min svenskproducerade hudvård har blivit så populär även utomlands. Serien har också blivit Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserie sedan lanseringen 2010 – och det känns verkligen fantastiskt.

Hemligheten bakom M Picaut Exfoliating Peelmask är det antioxidantrika, mycket närande och samtidigt balanserande formuleringen med det ekologiska havtornet som en röd tråd. I peelingen finns även en patenterad anti-redness ingrediens utvunnen ur vass och microkorn från jojoba som tillsammans med utvalda oljor gör huden sammetsmjuk och slät.

-Våra hudvårdsprodukter arbetar aldrig enbart på ett enda sätt. Min nya peelmask är allt-i-ett och ger en otrolig fin effekt, säger Mette Picaut. Att den samtidigt passar vårt kalla klimat och är fin för känsligare hudtyper är ett annat stort plus.

Förpackning: 50 ml Rekommenderat pris: 359 kr

Om M Picaut Hudvårdsprodukerna finns idag hos utvalda hudterapeutsalonger, Spa, internet och säljs även till ett antal länder i Europa. Sedan hösten 2012 finns även en professionell spa serie med 16 produkter. Havtornserien till konsument är idag Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserie.

För mer information Mette Picaut, grundare och vd Epost: info@mettepicaut.se,  Telefon: 070-974 18 73 Bilder och mer information: www.mettepicaut.se

Fotograf: Kalle Sanner

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter