M Picaut vinnare av Årets ansiktshudvård! | Greatness PR

M Picaut vinnare av Årets ansiktshudvård!

Första pris för Årets ansiktshudvård i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2016:

Citronmyrten och havtorn som balanserar och renar, gurkjuice som fräschar upp och ger lyster. På Swedish Beauty & Cosmetics Awards var receptet vinnande när Glorious Green Foaming Cleanser, en silkeslen och lyxig rengöring från M Picaut, vann det prestigefyllda priset Årets ansiktshudvård.

– Det här är både överrumplande, extremt roligt och en smula overkligt! Att en av våra produkter vinner på Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik känns som en fantastisk belöning, säger Mette Picaut, kvinnan bakom den svenska hudvårdssuccén.

Rengöringen Glorious Green Foaming Cleanser vann i kategorin Årets Ansiktshudvård (200-400 kronor) i konkurrens mot 30 varumärken och 50 produkter. “Med ett krämigt och lent citrusdoftande lödder gör den här eko-cleansern rent hus utan att torka ut”, löd juryns motivering till guldmedaljen.

– Dessutom är Glorious Green Foaming Cleanser helt och hållet gjord på ’no nasties’; bara gurka, havtorn, citronmyrten och sockertensider som rengör huden varsamt. Man blir glad av den. Och den är fluffig. Vem kan motstå det?!

Nästan samtliga ingredienserna i M Picauts hudvårdsserie är ekocertifierade och så skonsamma mot både hy och miljö som möjligt. Sockertensiderna i Glorious Green Foaming Cleanser är utvunna ur kokosnöt.

– M Picaut hudvårdsserie föddes ur en omtanke för miljön, det bästa för nordisk hy och en passion för att skapa lyxiga och högkvalitativa produkter som var milda, men effektiva, och samtidigt närproducerade, säger Mette Picaut.

– Att en helt ekologisk produkt tar hem förstapris på en extremt konkurrensutsatt marknad är otroligt häftigt. Samtidigt är det en skön bekräftelse på hur viktigt det är att vara sann mot sig själv, att följa sin passion och att arbeta långsiktigt. Kvalitet måste få ta tid, säger Mette Picaut, vd och grundare till M Picaut Swedish Skincare.

M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser

M Picaut Glorious Green Foaming Cleanser är en silkeslen, skummande rengöringsmousse med gurkjuice som lugnar, fräschar upp och ger lyster. Citronmyrten och havtorn balanserar och renar huden tack vare sin naturliga antiinflammatoriska verkan och tar skonsamt bort orenheter utan att störa hudens naturliga barriär. Dessutom är den sulfatfri och baserad på ekocertifierade ingredienser.

  • Havtorn som fungerar antiinflammatorisk och läkande samt har en anti age-effekt
  • Gurkjuice som reparerar, återfuktar och vitaliserar huden, ger lyster och lugnar
  • Citronmyrten som ger en naturlig doftupplevelse samtidigt som den är mer antiseptisk än Tea Tree-olja, vilket är perfekt vid hudproblem

M Picaut Swedish Skincare nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter