Nordlo satsar på företag i Norrland – startar ytterligare ett kontor i Umeå - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Nordlo satsar på företag i Norrland – startar ytterligare ett kontor i Umeå

Nordlo Umeå

Andreas Gärdsback, vd Nordlo Mitt och ansvarig för satsningen i Umeå, och Mikael Larsen, säljansvarig.

Nu kommer Umeå-regionens små och medelstora företag att kunna få mer hjälp med IT-tjänster. Snabbväxande IT-konsulten Nordlo startar ytterligare ett kontor i Umeå med syfte att leverera IT-tjänster till regionens företag.

– Vi ser att behovet av IT- och digitaliseringstjänster hos de lokala företagen i Umeå med omnejd ökar. Därför öppnar vi ytterligare ett kontor på orten för att kunna ge den bästa tänkbara servicen och finnas nära till hands. Nordlo har en lång historia av att finnas tillgänglig nära kunden med en lokal närvaro, så den här satsningen passar in väl i bolagets övergripande strategi, säger Andreas Gärdsback, vd Nordlo Mitt och ansvarig för satsningen i Umeå.

I januari 2021 förvärvade Nordlo IT-bolaget Acon med kontor i Lycksele och Umeå. Nu satsar Nordlo ytterligare i regionen och öppnar ett kontor som kommer fokusera på det regionala näringslivets små och medelstora företag.

– Utöver alla företag i Umeå kommer vi även ha resurser att hjälpa företag längs hela Norrlandskusten. Fokus kommer vara på att hjälpa företag på deras digitaliseringsresa och leverera tjänster som skapar en effektiv och affärsdriven IT-miljö.

IT är en central funktion för de flesta små och medelstora företagen idag, och något som bara måste fungera. Att Nordlo nu förstärker närvaron i Umeåregionen innebär att de kommer ännu närmare kunderna och kan erbjuda alla typer av IT-tjänster.

– Vi har redan många förfrågningar från företag runt om i regionen som behöver utveckla IT-infrastrukturen, och det handlar om allt från att sköta driften av servrar och använda molntjänster till att skapa effektiva, digitala arbetssätt.

– IT-säkerhet är ett växande område där allt fler företag behöver stöd. Där är vi en partner som arbetar förebyggande med bland annat smarta tjänster och utbildning, och om något händer så finns vi där för att minimera skadorna, säger Andreas Gärdsback, vd Nordlo Mitt.

En av Nordlos grundstenar är att en lokal närvaro skapar förståelse för kundens behov och utmaningar vilket i slutändan borgar för ett långsiktigt samarbete.

– Det viktigaste för alla företag är att den dagliga verksamheten fungerar, många har inte tid eller resurser att lägga på IT eller digitalisering. Här är Nordlos marknad, företag som vill påbörja en digitaliseringsresa och företag som behöver digitalisera men som inte kommit till planeringsstadiet. Nordlo hjälper då med att både sätta en strategi och sedan genomföra den, säger Mikael Larsen, säljansvarig Nordlo.

Vill du veta mer – kontakta:
Andreas Gärdsback, vd Nordlo Mitt, andreas.gardsback@nordlo.com, 070-546 75 22
Fredrik Almén, koncernchef Nordlo, fredrik.almen@nordlo.com, 070-333 15 59

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter