Novacura etablerar sig i Benelux – lyfter blicken mot Centraleuropa - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Novacura etablerar sig i Benelux – lyfter blicken mot Centraleuropa

Utmaningen: Två nya länder på två månader

Processföretaget Novacura har gjort en fantastisk resa senaste åren. Efter att ha öppnat fyra kontor i Sverige, ett framgångsrikt dotterbolag i Polen och snart i Norge, öppnar nu Novacura ytterligare ett dotterbolag i Nederländerna. Den 21 maj slås portarna till Novacura Benelux upp under ett exklusivt event vid High Tech Campus i Eindhoven.

– Responsen från marknaden har varit väldigt positiv så här långt i år. Både kunder och prospekt ser vilka stora fördelar det finns med att använda Novacura Flow. Vi sår många frön nu och tror att det kommer ge stora resultat redan innan året är över, säger Frank Schrijnemakers, vd för Novacura Benelux.

Flow är Novacuras mest framgångsrika produkt, den förenklar företags affärsystemsstyrda processer och anpassar dem efter den egna verksamheten för att göra dem mer effektiva.

– Att hitta partners och systemintegratörer står högt upp på agendan just nu. Vi har redan haft många möten. Hälsovården är ett fokusområde för oss, vi har påbörjat en dialog med Health2Business, en organisation som sammankopplar IT-lösningar med stora sjukhus i regionen. Vi har också ett planerat möte med Philips Healthcare, säger Frank Schrijnemakers.Bland de befintliga kunderna som Novacura Benelux får med sig i uppstarten är Heerema Fabrication Group, en stor tillverkare av offshoreinstallationer, och Greefa, som är marknadsledande inom gradering av frukter och grönsaker. Härnäst väntar ett stort arbete med att hitta nya kunder genom att ta kontakt med IFS- och ERP-användare i Nederländerna och Belgien.

Öppnandet av dotterbolaget i Nederländerna är en viktig del av Novacuras expansion i Europa. Novacura har med stor framgång startat dotterbolag i både Polen och Sverige, Det polska dotterbolaget jobbar dels mot den polska marknaden men fungerar också som en resurspool för att erbjuda kostnadseffektiva resurser.

– Det finns tre skäl till att Novacura Benelux är ett naturligt steg för oss. Dels har vi en bra befintlig kundbas och en bra prospektstock i Holland, men vi har också hittat duktiga medarbetare där som kommer lyckas på den marknaden. Det tredje skälet är att Benelux blir en naturlig bro över till Centraleuropa. Vi ser hela tiden framåt och tittar på möjligheterna för att etablera oss på nya marknader, säger Johan Melander, vd för Novacura.

Novacura pressrum
www.novacura.se

För ytterligare information
Johan Melander, vd Novacura, 073-850 11 11, johan.melander@novacura.se
Magnus Sjöbäck, pressansvarig Novacura, 070-445 15 99, magnus@sjoback.se

 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter