”Nytt superserum med tamarindfrukt och tre olika hyaluronsyror” - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

”Nytt superserum med tamarindfrukt och tre olika hyaluronsyror”

– Ren magi på flaska!

Så beskriver Mette Picaut, grundaren av hyllade hudvårdsserien M Picaut Swedish Skincare, sitt nya superserum Hydra Miracle Serum. Serumet ger huden maximal återfuktning och har en unik kombination av tre olika hyaluronsyror för optimal effekt.

Hyaluronsyra har kallats framtidens hudvårdsingrediens genom sin förmåga att binda upp till 1000 gånger den egna vikten i fukt. Det vanligaste alternativet på skönhetsmarknaden är att använda en form av hyaluronsyra, men i nya Hydra Miracle Serum från M Picaut har man kombinerat inte mindre än tre olika typer, allt för att ge optimal effekt på huden.

– Detta är naturligtvis en mycket dyrare tillverkningsmetod, men det ger högsta möjliga resultat när det gäller att maximera serumets effekt, säger Mette Picaut.

Den första hyaluronsyran binder och låser fukten i huden. Den andra utvinns ur tamarindfrukt och formar en skyddande film på huden, reducerar rynkor och stärker hudens elasticitet. Den tredje kallas för ”den senaste generationens hyaluronsyra” och ger en djupgående fuktrefill, så kallad ”replumping”, av huden, samt har en uppstramande effekt.

– Den här sista hyaluronsyran är helt suverän. Hemligheten är en specifik sockermolekyl som våra celler behöver för att själva kunna tillverka syran. Den finns naturligt i huden, men försvinner med åldern. Ett laboratorium i Schweiz har upptäckt hur man genom att mata huden med sockermolekylen kan kicka igång och öka produktionen igen, vilket ger slätare, mer fuktmättad och föryngrad hud, säger Mette Picaut.

Andra spännande ingredienser i Hydra Miracle Serum är extrakt från tamarindfrukt, alger och havtorn som tillsammans skyddar huden mot UV-nedbrytning och föroreningar och ger huden lyster och fräschör, inifrån och ut.

– Vårt nya serum ger inte bara all extra fukt huden behöver utan har även uppstramande och lyftande egenskaper, säger Mette Picaut som kallar Hydra Miracle Serum för en ”syster” till sin hyllade stjärnprodukt Precious Oil, som redan finns i hudvårdsserien.

– Använder man de här två serumen samtidigt får man en otrolig effekt. Hydra Miracle Serum har maximalt med fuktgivande ingredienser och Precious Oil har maximalt med närande fettsyror och lipider. Tillsammans blir de en riktig power-duo för huden, säger Mette Picaut.

Hydra Miracle Serum innehåller godkända eko-ingredienser och är fri från tillsatta doftämnen, emulgeringsmedel, mineralolja och parabener. Lansering sker i augusti 2015 och finns att köpa hos utvalda webbshoppar, auktoriserade hudterapeuter och spa. Rekommenderat pris är 699 kr till slutkund.

 

M Picaut pressrum
http://news.cision.com/se/m-picaut-swedish-skincare

För mer information
Mette Picaut, grundare och vd
Mail: info@mettepicaut.se, Tel: 070-974 18 73

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter