Rekordtillväxt för Fix my phone - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Rekordtillväxt för Fix my phone

Sveriges snabbaste mobilreparatör öppnar fyra nya butiker

Efter sex butiksinvigningar på drygt ett år öppnar Fix my phone nu ytterligare fyra nya servicebutiker på ett bräde i Åkersberga, Jakobsberg, Tumba och Varberg. För att möta den ständigt växande efterfrågan på att laga mobiler och samtidigt komma närmare kunderna är fler etableringar en nödvändighet.

– Vårt mål är att hjälpa så många som möjligt, för att göra det behöver vi finnas tillgängliga på fler platser. Vi lagar fler och fler telefoner hela tiden så de fyra nya butikerna är ett naturligt sätt för oss att möta kundernas behov och samtidigt växa som företag, säger Chalak Morad, grundare av Fix my phone.

Åkersberga, Jakobsberg, Tumba och Varberg, det är där Fix my phone nu etablerar fyra nya servicebutiker. Att tre av butikerna öppnas runt om i Stockholm beror till stor del på framgången i Kista galleria.

– Sedan dagen vi öppnade i Kista galleria har det varit ett otroligt tryck. Vi tror på att finnas nära våra kunder och därför väljer vi att etablera oss i fler av Stockholms kranskommuner. Samtliga butiker ligger i anslutning till köpcenter vilket ökar tillgängligheten ännu mer, våra kunder kan få telefonen lagad under shoppingrundan eller lunchrasten. Varberg ser vi också som ett väldigt bra läge i regionen, då slipper man åka till Göteborg för att få mobilen lagad.

Målet för Fix my phone har från början varit att växa till en rikstäckande kedja med servicebutiker, ett mål som nu är på god väg att uppfyllas. Företagets mantra som ligger bakom succén stavas ”Snabbt, hållbart och nära dig”.

– Folk vill få sin telefon lagad snabbt, med hög kvalitet och utan krusiduller när det blir problem. Där är vi bäst. Vi utför de flesta reparationerna på under en timme direkt på plats. Vår utgångspunkt är att ingen ska behöva skicka iväg sin mobil och vara utan den i flera veckor för att få den lagad, säger Chalak Morad, grundare av Fix my phone.

Fix my phone pressrum
http://news.cision.com/se/fix-my-phone

För ytterligare information
Chalak Morad, grundare och vd Fix My Phone, 0704-13 22 44, morad@fixmyphone.se
Magnus Sjöbäck, pressansvarig Fix My Phone, 0704-45 15 99, magnus.sjoback@sjobackpr.se

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter