Rut helt rätt – för Inet! - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Rut helt rätt – för Inet!

Nu kan Inet hjälpa fler med it-tjänster i hemmet

Nu blir IT-tjänster i hemmet avdragsgilla. Något som gillas av datorbutikskedjan Inet som är väl insatta i hur stort behovet är av att få hjälp med detta, framför allt hos seniorer.

– För oss är det otroligt viktigt med personlig och professionell kundkontakt. Vår tjänst Inet på plats är mycket uppskattad, och nu ser vi fram emot att fler kan gynnas av det nya avdraget och ta hjälp av teknisk support direkt i hemmet, säger Erik Wickman, vd på Inet. 

Det nya RUT-avdraget för it-tjänster som inofficiellt kallas för RIT-avdraget, innebär att tjänster som installation och reparation, underhåll av data- och it-utrustning, dataprogram och dataförbindelser samt handledning och rådgivning kopplat till arbetet blir avdragsgilla. Ett beslut som välkomnas av många, inte minst datorbutikskedjan Inet.

– Det här är ett bra initiativ som innebär att Inet på plats-tjänsten blir avdragsgill. Nu hoppas vi självklart att fler ska uppleva det enklare att använda oss för att lösa sina tekniska utmaningar i hemmet.

Inet på plats innebär snabb teknisk assistans av en tekniker från Inet. Det kan vara allt från hjälp med nätverk, installation av hårdvara till reparation eller felsökning, något som redan idag är både populärt och efterfrågat.

– Våra medarbetare har ett stort tekniskt kunnande och personligt engagemang och att göra en insats för den äldre generationen datoranvändare tycker vi är viktigt. Just seniorer är självklart en grupp som kan gynnas extra mycket av det här nya RUT-avdraget.

Inet har fått pris i omgångar för sin kundservice och har som mål att arbeta nära sina kunder. Detta gör de genom att bland annat utbilda Sveriges seniorer i datorkunskap genom föreläsningar runtom i landet. I dagsläget erbjuds Inet på plats i Göteborg, Malmö, Uddevalla och Stockholm och tjänsten är både populär och omtyckt av kunderna.

– Vi arbetar stenhårt för att inte bara vara Sveriges bästa, utan också Sveriges mest omtyckta datorbutikskedja. Det innebär att personlig kundkontakt är viktig för oss, både i butik och när vi hjälper våra kunder i hemmen, säger Erik Wickman, vd på Inet.

Inets nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter