Svenska Alarm öppnar kontor i Stockholm | Greatness PR

Svenska Alarm öppnar kontor i Stockholm

Huvudstaden nästa för det snabbväxande larmföretaget

Svenska Alarm startade 2009 med visionen att nå ut till hela Sverige. Den 1 augusti i år, sju år senare, tar larmföretaget ett viktigt kliv genom att öppna kontor i Bromma, Stockholm. Efter Skåne har regionen snabbt blivit Svenska Alarms största marknad med stadigt ökande efterfrågan.

– Stockholm är en stor marknad med många potentiella kunder. Vi vill erbjuda fler möjligheten till smarta larm och trygghetslösningar. Inom sex månader planerar vi att öppna ytterligare två kontor, ett i norra Stockholm och ett i södra. Vi räknar med att vara omkring 20 anställda i Stockholmsregionen snart, säger Christofer Eriksson, vd och medgrundare av Svenska Alarm.

Lokala kontor är ett viktigt led i Svenska Alarms kundnära arbete. Larmföretaget tror på respekt och ett genuint intresse för att hjälpa sina kunder förebygga inbrott och brand.

– Många vill ha ett personligt besök när de skaffar larm och då är det jätteviktigt att vi kan erbjuda det, lokala kontor gör det möjligt att finnas där kunden är. Det hjälper oss att bygga varumärket och öka försäljningen. I just Stockholm ser vi en trend att antalet inbrott ökar, där vill vi hjälpa fler att känna sig trygga med hjälp av våra smarta larmlösningar, säger Christofer Eriksson.

För Svenska Alarm är varje kund unik, alla har olika behov när det kommer till trygghet.

– Alla våra säkerhetsrådgivare genomgår gedigna utbildningar, både när de börjar här och fortlöpande. För oss är det viktigt att varje kund får ett larm som är anpassat efter just deras säkerhetsbehov, säger Ellen Almquist, försäljningschef på Svenska Alarm.

Att starta kontor i en ny region beskriver Christofer som en rolig utmaning.

– Vi brinner för det vi gör och vill hjälpa fler att känna sig tryggare i vardagen. Som det ser ut just nu kommer Stockholm att vara vår största marknad inom ett år, säger Christofer Eriksson, vd på Svenska Alarm.

Svenska Alarms nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter