Sveriges bästa datorbutik expanderar med en andra Stockholmsetablering

Sveriges bästa datorbutik expanderar med en andra Stockholmsetablering

Inet, som nyligen blev vald till Sveriges bästa datorbutik av sina kunder, öppnar nu ytterligare en butik i Stockholm, närmare bestämt i Barkarby Handelsplats. Butiksöppningen sker i april med en stor invigningsfest.

– Vi ser enorm potential i Stockholmsområdet. Med ytterligare en butik kommer vi dels att öka försäljningen online såväl som i butikerna, och dels vidareutveckla vårt varumärke, säger Inets försäljningschef Peter Kumlin.

Äntligen är kontraktet undertecknat och datorhandlaren Inet kommer snart att slå upp dörrarna till sin andra butik i Stockholmsområdet och den sjätte totalt sett.

– Barkarby Gate blir ett perfekt komplement till vår nuvarande butik på Sveavägen i centrala Stockholm. Vi kommer inom kort att börja rekrytera nya butikmedsarbetare, initialt kommer vi att sysselsätta uppemot sex heltidsanställda och ungefär lika många timanställda.

Senast Inet öppnade en ny butik var för två år sedan, den gången i Malmö. Peter Kumlin är övertygad om att det inte kommer att dröja lika länge tills nästkommande butiksöppning.

– Inet är inne i en väldigt expansiv fas för tillfället och faktum är att vi redan nu har börjat snegla efter vår tredje Stockholmsetablering. Samtidigt ser vi över expansionsmöjligheterna i flera andra mellanstora svenska städer, på sikt kommer vi öppna många fler butiker från norr till syd. Vi arbetar efter målsättningen att ha 20 butiker i hela landet före 2022.

Inet är kända för sin högklassiga och prisbelönta kundservice, och butiken i Barkarby blir inget undantag – både serviceverkstad och tjänsten Inet på plats kommer erbjudas från första dagen.

– Vi ska fortsätta erbjuda våra kunder service i världsklass. Faktum är att vi i butiken i Barkarby kommer avsätta större yta än vanligt för service, detta för att även kunna erbjuda reparationer av mobiler och surfplattor. Sedan har vi i våra andra butiker haft stor framgång med att erbjuda installationer och reparationer ute på plats och i hemmet, så det konceptet kommer vi definitivt ta med oss till Barkarby.

För ytterligare information
Peter Kumlin, försäljningschef Inet, 0708 – 65 27 03, peter.kumlin@inet.se
Magnus Sjöbäck, pressansvarig Inet, 0704-45 15 99, magnus.sjoback@inet.se

Fler nyheter från Inet på Mynewsdesk

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter