Jätte-mejeri från Tyskland välher Nimo-KG | Greatness PR

Tyskt jätte-mejeri väljer skånska Nimo-KG

Ny internationell stororder från tyskt mejeri bäddar för vidare expansion

Nimo-KG har levererat två lösningar till ett av Tysklands största mejeri, Müllermilch, som effektiviserar mejeriets produktion. För Nimo-KG är det här ett av flera planerade steg in på den tyska marknaden.

– Müllermilch är ett av över 20 företag i Müller-koncernen och när vi visar upp ett bra resultat av den här första leveransen finns stora möjligheter för ytterligare ordrar och leveranser med fler parter inom Müller-koncernen, säger Peter Becker, försäljningschef och projektledare på Nimo-KG.

Müllermilch tog första kontakten och vid det inledande mötet upptäckte båda parter att Nimo-KG tidigare levererat produktionslösningar till andra företag inom Müller-koncernen.

– Våra partnerbolag som tidigare arbetat med Nimo-KG hade enbart goda erfarenheter av samarbetet och kunde rekommendera dem. Detta tillsammans med att Nimo-KG levererade en väldigt bra offert underlättade så klart vår beslutsprocess betydligt, säger Thomas Kösters, Head of fruit processing hos Müllermilch.

För Nimo-KG är affären en väg in till ytterligare uppdrag och dessutom ett bevis på att företaget står sig väl på den internationella marknaden.

– Det här är absolut ett tydligt tecken på att vi befinner oss i en bra position även internationellt. Vi och våra lösningar inom produkthantering har bevisligen ett gott rykte i Tyskland vilket bäddar för fortsatt expansion, säger Peter Becker.

Nimo-KG nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter