Inet skickar världsstjärnan zAAz hela tjejlag till CS:GO-turnering - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Inet skickar världsstjärnan zAAz hela tjejlag till CS:GO-turnering

Inet fortsätter att samarbeta med Counter strike-stjärnan Zainab Turkie, alias zAAz, genom att sponsra hela hennes nuvarande lag Bad Monkey Gaming, med fem av Europas vassaste e-sporttjejer. Counter Strike-turneringen som står för dörren är CS:GO Ladies på Copenhagen Games och arrangeras 18-19 april.

– Det är riktigt kul att se e-sport växa och vi vill hjälpa till att lyfta fram bra förebilder, framför allt kvinnliga e-sportare som behöver mer uppmärksamhet, säger Johan Wahlberg, marknadschef för Inet.

Datorhandlaren Inet har hittills i egen regi arrangerat flera olika e-sportsarrangemang i sina butiker runt om i landet. Senast i höstas kom den kvinnliga Counter Strike-stjärnan Zainab ”zAAz” Turkie och utmanade alla besökare på en omgång i Counter Strike. Eller rättare sagt, hon gav alla en rejäl omgång. zAAz är utan tvekan en av världens vassaste e-sporttjejer.

– Nu tävlar jag i ett lag på fem personer och kommer att möta uppemot fjorton andra skickliga lag i Counter Strike: Global Offensive. Vi är fem tjejer bosatta i Sverige, Spanien och Storbritannien och har spelat ihop sedan årsskiftet. Vi kommer att göra allt vi kan för att vinna denna turnering, säger Zainab Turkie alias zAAz.

Laguppställningen tävlar under organisationen Bad Monkey Gaming och består förutom zAAz av Julia ”juliano” Kiran, Irene ”iRene” Sanchez, Therese ”lillsan” Petersson och Sonia ”Sonia” Garcia. Prissumman på Copenhagen Games CS:GO Ladies är 3700 Euro som går till det vinnande laget.

– Vi gör detta framför allt för att vi älskar att spela och tävla. Sedan är det självklart jättekul att kunna vinna lite pengar också, säger Zainab Turkie alias zAAz.

– På Inet håller vi tummarna för att det ska bli en superturnering och att våra tjejer ska vinna. Det är ett starkt lag som har bra chanser. Eftersom vi tidigare samarbetat med zAAz och följer hennes karriär så kan ett fortsatt sponsorskap av henne eller hela laget vara intressant. Men det får vi prata mer om efter turneringen, säger Johan Wahlberg, marknadschef på Inet.

Copenhagen Games CS:GO Ladies arrangeras 18-19 april i Øksnehallen i Köpenhamn.
http://copenhagengames.com/logitech-g-counter-strike-global-offensive-ladies/

För ytterligare information
Johan Wahlberg, marknadschef Inet, 0739-88 27 29, johan.wahlberg@inet.se
Magnus Sjöbäck, pressansvarig Inet, 070-445 15 99, magnus.sjoback@inet.se
Pressrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter