FEI lanserar kurs i Digital Transformation i samarbete med Hello Future

FEI lanserar kurs i Digital Transformation i samarbete med Hello Future

FEI lanserar kurs i Digital Transformation i samarbete med Hello Future

Den digitala revolutionen är här och påverkar oss alla. Därför startar FEI en kurs i Digital Transformation tillsammans med konsultföretaget Hello Future. En kurs för den som vill förstå hur man kan dra nytta av den digitala utvecklingen.

– Den här typen av utbildning fyller både en viktig samhällsfunktion och ger möjlighet till personlig utveckling. Kunskap är det mest effektiva sättet att motverka utanförskap, säger Kalle Jegers, ansvarig för insikter och användarforskning på Hello Future

Den sex dagar långa kursen Digital Transformation hos FEI ger en grundläggande och bred förståelse för digitaliseringen och hur den utvecklar samhället och påverkar individer, organisationer och företag. Den vänder sig i princip till alla som är nyfikna på den digitala utvecklingen, vart vi är på väg och hur framtiden kommer att se ut. Under kursen kommer teoretiska begrepp att blandas med praktisk analys.

– Vi har en bred målgrupp och den här utbildningen passar alla som känner att de påverkas av digitaliseringen i sin yrkesroll. Särskilt du som arbetar i ett litet eller medelstort företag, eftersom mycket av vårt kursmaterial är hämtat just därifrån, säger Kalle Jegers på Hello Future.

Kalle Jegers har en PhD i Informatik från Umeå Universitet och håller i utbildningen tillsammans med Petter Hanberger, digital strateg på Hello Future. Ett företag som jobbar med affärsutveckling, innovation och utveckling för en digital värld, och där flera medarbetare har en bakgrund som lärare och forskare vid Umeå universitet. Det här är första gången de samarbetar med FEI.

– Det här är ett spännande och intressant samarbete som vi verkligen ser fram emot. Vi arbetar mycket med att ligga i framkant och vill erbjuda innovativa och digitala utbildningar, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

Kursen ger dig ett certifikat i Digital Transformation och en fördjupad kunskap om begreppen digitalisering och digital transformation. Du kommer också att lära dig grunderna i ett antal metoder och verktyg som är användbara i ett vardagligt arbete som Service Design, Open Innovation och Lean Startup-metodik.

– Det har funnits ett stort intresse för digitaliseringen i samhället och samtidigt en stor oro och osäkerhet inför förändringen som vi nu ser komma. Det ska bli oerhört spännande att vara med och hålla i den här kursen. Jag tror att frågan hur man får digitaliseringen att fungera så bra som möjligt, för så många som möjligt, är en av de största och viktigaste frågorna i vår samtid, säger Kalle Jegers.

FEIs nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter