Event: Nu kan du spela skarpt mot både Fnatic och MaddeLisk - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Event: Nu kan du spela skarpt mot både Fnatic och MaddeLisk

Inet fortsätter att göra det enkelt att träffa och spela mot e-sportens stora stjärnor. Nu till helgen kommer Fnatics Counter strike-team att spela skarpt mot besökare som vill, och vågar, i butikerna. I Stockholm kan dessutom alla gå i närkamp med världsmästaren i Starcraft 2, Madeleine ”MaddeLisk” Leander.

– Det är jättekul att proffsen från Fnatic besöker oss under hela helgen och att Stockholm får spela mot MaddeLisk. Vi ser fram emot en fullspäckad spelhelg med över 1500 besökare på eventen, säger Johan Wahlberg, marknadschef för Inet.

Datorhandlaren Inet har arrangerat flera olika e-sportsarrangemang i sina butiker runt om i landet och gjort det möjligt för både entusiaster och vanligt folk att spela mot flera av e-sportens stjärnor som Eyeballers och Zainab ”zAAz” Turkie. Nu till helgen kommer det professionella Counter Strike-laget från Fnatic och vår svenska kvinnliga världsmästare i Starcraft 2, Madeleine ”MaddeLisk” Leander, till butikerna för att både underhålla och ge motstånd till alla som vågar sig på en match.

– Vi vill att alla som tycker e-sport är kul eller bara är nyfikna ska få möjlighet att testa att spela mot proffs. Flera av våra kunder och entusiaster är redan aktiva e-sportare, genom att ha öppna event i butikerna kan vi göra e-sporten mer tillgänglig för alla, säger Johan Wahlberg, marknadschef på Inet.

Spelhelgen startar med eventet i Stockholm på fredag 25 april, följt av Göteborg lördag 26 april och Malmö söndag 27 april. Fnatic ställer upp med Jesper ”JW” Wecksell, Jonatan ”Devilwalk” Lundberg och Markus ”Pronax” Wallsten från deras proffslag i Counter Strike: Global Offensive och hoppas få möta rejält motstånd. Trots det är de generösa med tips på hur man kan vinna mot dem:

– Den största fördelen amatörer kan ha är att försöka utnyttja överläget de kan skaffa sig genom att chansa lite i början av rundorna. Men vi vill spela mot alla, både nybörjare och mer erfarna gamers och hoppas på en härlig helg, säger Patrik Sättermon, Chief Gaming Officer på Fnatic.

– Vi vill önska alla välkomna! Senast hade vi 4400 besökare på fyra helger, nu kör vi en fullspäckad helg och tror att över 1500 besökare vill titta på eller spela själva. Dessutom får alla som spelar på eventet ett ännu inte lanserat pc-spel med sig hem, säger Johan Wahlberg, marknadschef på Inet.

·  Stockholm, Inet Hötorget, spelar fredag 25 april kl 14-19 (butiken har öppet 10-19)
·  Göteborg, Inet Sisjön spelar lördag 26 april kl 11-16 (butiken har öppet 11-16)
·  Malmö, Inet Lilla Nygatan, spelar söndag 27 april kl 12-16 (butiken har öppet 11-16)

För ytterligare information
Johan Wahlberg, marknadschef Inet, 073-988 27 29, johan.wahlberg@inet.se
Magnus Sjöbäck, pressansvarig Inet, 070-445 15 99, magnus.sjoback@inet.se
Pressrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter