FEI topprekryterar för att bygga ny säljorganisation | Greatness PR

FEI topprekryterar för att bygga ny säljorganisation

Bygger ny säljorganisation och ökar utbudet av flexibla utbildningar till företag

Företagsekonomiska Institutet, FEI, storsatsar på företagsanpassade utbildningar och rekryterar Jonas Jegers och Fredrik Edborg. De båda som senast kommer från utbildning.se, blir försäljningschef respektive affärsutvecklingschef.

– Vi gör nu en ordentlig satsning på att erbjuda våra flexibla utbildningar på nya sätt. Jonas och Fredrik kommer från en annan sida av utbildningsbranschen, de tar med sig erfarenhet och kompetens i att förstå hur företag vill utbilda sina medarbetare, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

FEI erbjuder utbildningar inom ett flertal områden där företag har behov av kompetensförsörjning. Det handlar bland annat om ledarskap, ekonomi, juridik, lön, personal/HR, marknadsföring, försäljning eller kompletta MBA-utbildningar i samarbete med internationella universitet.

– Flertalet av våra utbildningar är certifierande, diplomerande eller ger akademiska poäng. Ett stort mervärde ligger i flexibiliteten hur kursdeltagarna kan lägga upp sina studier och just detta kommer vi nu att fokusera mer på. Hela utbildningar kan skräddarsys för enskilda uppdragsgivare och med samma höga utbildningskvalitet, säger Magnus Rolf.

FEI FLEX heter konceptet där lektionerna genomförs i klassrummet samtidigt som de streamas live och spelas in för att kunna tas del av senare. En kursdeltagare kan välja att vara fysiskt på plats i klassrummet eller följa lektionerna via datorn vid en tid som passar.

– Det är en stor utmaning för företag att hitta rätt utbildningar till sina medarbetare. Med FEI:s breda utbud kommer vi kunna erbjuda högklassiga utbildningar där hela kursutbudet kan företagsanpassas och levereras på plats eller helt digitalt, säger Fredrik Edborg, ny affärsutvecklingschef på FEI.

– Vi är stolta över våra fina kurslokaler i centrala Stockholm och Göteborg, men vet samtidigt att tid är en bristvara för väldigt många. Nu kan alla på ett företag vara delaktiga på samma utbildning, oavsett om det är i FEI:s lokaler, på det egna kontoret eller på tjänsteresan, säger Magnus Rolf.

Fredrik Edborg och Jonas Jegers kommer senast från utbildning.se, Sveriges största söktjänst för kompetensutveckling, där Jonas var försäljningschef och Fredrik ansvarig för att skräddarsy utbildningsportaler med bokning, uppföljning och support till större företag.

– FEI har ett starkt varumärke och grundmurat rykte vilket gör att många söker sig hit. Vi hoppas kunna ta marknadsandelar genom uppsökande kontakt med företag, säger Jonas Jegers som nu blir försäljningschef med ansvar för att bygga en ny säljorganisation på FEI.

– Nu kommer vi jobba med ett av Sveriges bästa utbildningsföretag som dessutom håller en hög internationell klass, och det ska bli spännande att utveckla deras satsning på ökad flexibilitet för att möta näringslivets behov, säger Fredrik Edborg.

Företagsekonomiska Institutets nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter