Inet förbättrar butiksläget på Ringön och omorganiserar för ökad tillväxt

Inet förbättrar butiksläget på Ringön och omorganiserar för ökad tillväxt

Nu får Inets ursprungliga butik ett nytt och bättre läge på Ringön

Inet slipar vidare på ökad kundservice genom att samla fler kundprocesser till huvudkontoret i Sisjön. Omorganisationen sker i samband med att Inets butik på Ringön, den butik där företaget en gång startade för drygt 17 år sedan, den 22 april flyttar till ett bättre läge på Ringön.

– I och med flytten av butiken och det tidigare servicecentret samlar vi alla centrala funktioner under samma tak på huvudkontoret i Sisjön. Det är ett led i vårt omnikanal-tänk där vi vill ge bästa möjliga service till kunderna, med snabb produkthantering och leverans- och eftermarknadssupport, säger Erik Wickman, vd Inet.

Butiken på Ringön, där Inet resa startade år 2000, flyttar snart till nya lokaler på Ringögatan 5 beläget 850 meter västerut, något som kommer att firas med nypremiärshelg och spännande erbjudanden när dörrarna slår upp lördag 22 april. Samtidigt genomför Inet en omorganisation.

– Vi flyttar returavdelningen från Ringön till huvudkontoret. Genom att koncentrera kundservicefunktionerna till Sisjön skär vi bort onödiga och tidskrävande interna transporter. Dessutom samlar vi viktig kompetens vilket kommer att få positiva synergier inom både utbud och service.

Göteborg är en av Inets starkaste marknader, tillsammans med e-handeln har datorbutiken en betydande marknadsandel på västkusten. Kombinationen av butiker och att erbjuda en modern e-handelsportal, med kundens behov och önskemål i fokus, är bidragande orsaker till Inets framgång.

– En stor del av vår tillväxt framöver kommer ske på nätet, men det är nödvändigt med fysiska butiker där vi får träffa våra kunder, ge personlig rådgivning och service samt erbjuda snabb leverans från lokala lager. Butikerna är dessutom viktiga arenor för våra event. Flytten av butiken på Ringön var helt rätt i tiden, nu får vi ett ännu bättre läge i helt nybyggda lokaler.

Fler butiksöppningar planeras i både Göteborg och Stockholm.

– Inget är spikat ännu men vi letar flera centrala lägen i båda storstäderna. Trots en vikande marknad för elektronikbranschen växte Inet med över tio procent under 2016, våra satsningar på ökad kundupplevelse har uppskattats. Målet är 2017 att öka ännu mer och ytterligare befästa vår ställning, främst i Stockholm och Göteborg, säger Erik Wickman, vd Inet.

Inets nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter