Robert Sevenius, läraren med hela världen som klassrum | Greatness PR

Robert Sevenius, läraren med hela världen som klassrum

Robert Sevenius är erfaren universitetslärare och författare, på FEI undervisar han i företagsförvärv med distanskonceptet FEI FLEX. Det innebär att han kan befinna sig i Australien – och kursdeltagarna i Sverige, 15 000 kilometer därifrån.

– Det här är framtiden. Utbildning kommer att bli mer och mer tillgänglig och flexibel för alla, säger Robert Sevenius om FEI FLEX distansutbildning.

FEI FLEX innebär att kursdeltagaren väljer sitt eget klassrum och kan antingen ta del av lektionerna på plats hos FEI eller via sin dator, surfplatta eller mobil från varhelst de råkar befinna sig. Eftersom alla lektioner streamas live kan deltagarna tack vare modern teknik även delta aktivt på lektionerna. Detsamma gäller FEI FLEX lärare. Robert Sevenius är ekonom och jurist som undervisar i FEIs analyskurser. Under sommarhalvåret bor han i Sverige, under vinterhalvåret i Australien.

– Jag har arbetat på FEI i över tio år och FEI FLEX är en naturlig vidareutveckling av den approach som FEI har för att erbjuda kursdeltagarna en modern och öppen lärandemiljö. De senaste åren har alla mina kurser varit med FEI FLEX, säger Robert Sevenius.

Medan han sitter framför sin webbkamera i Sydney eller Melbourne, sitter kursdeltagarna på andra sidan jorden. Utformningen av lektionerna anpassas efter deltagarnas frågor och intressen, men har fasta avstämningspunkter, verktyg och övningar. Kursdeltagarna deltar genom att tala i mikrofon eller skriva meddelanden i chatten.

– Det fungerar perfekt! Det är fantastiskt att sitta 15 000 kilometer bort och samtidigt kunna ha ett utbyte med människor som om vi vore i samma rum, säger Robert Sevenius.

I takt med samhällets digitalisering där kunskapsutveckling och kontinuerlig vidareutbildning blir allt viktigare är det ett måste för utbildningsbranschen att anpassa sig efter de nya behoven. Frihet och flexibilitet är framtiden.

– Du måste kunna ta in ny kunskap när du själv har möjlighet – på jobbet, på tåget, vid frukostbordet eller på gymmet. Förändringsbehoven bara ökar, det gäller för oss alla att hänga med, säger Robert Sevenius.

Han rekommenderar FEI FLEX till alla som söker kompetensutveckling, såväl anställd som arbetsgivare.

– Med FEI FLEX behöver du bara fokusera på ditt utbildningsbehov och kan lämna alla tvivel på om du eller dina anställda har tid eller utrymme att komma till kurserna. Vi som levererar FEI FLEX ser till att du som kursdeltagare kommer i första rummet och att utbildningen passar dig och ditt företag – varhelst du än är, säger Magnus Rolf, vd på FEI.

För mer information om vilka kurser som erbjuds med FEI FLEX, gå in på http://www.fei.se/feiflex

FEIs nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter