Nu kan du betala med kryptovalutor på Inet | Greatness PR

Nu kan du betala med kryptovalutor på Inet

Datoråterförsäljaren Inet accepterar nu kryptovalutor som betalmetod i e-handeln. Inledningsvis kan Bitcoin och Bitcoin Cash, de två mest väletablerade kryptovalutorna, användas genom betaltjänsten BitPay.

– Vi tror på globala, decentraliserade valutor såsom Bitcoin och Bitcoin Cash. Framtidens kunder kommer se det som en självklarhet att kunna betala med en valuta som inte är bunden till ett land eller en bank och vi ska vara med i den utvecklingen, säger Erik Wickman, vd på Inet.

Intresset för kryptovalutor har ökat explosionsartat under senare år och Inets kunder har länge efterfrågat möjligheten att betala med kryptovalutor. Inet anser att det idag finns förutsättningar för trygga och säkra transaktioner med dessa valutor.

– Våra kunder är oerhört pålästa och snabba på bollen när nya tekniker introduceras, men vi har velat avvakta till rätt tidpunkt. Spekulationer och volatiliteten i kryptovalutor har skapat osäkerhet för både kunder och företag, nu tror vi att kryptovalutorna är redo för vår marknad.

Inet använder BitPays plånbok och betaltjänst för alla transaktioner med kryptovalutor. BitPay är ett väletablerat företag som sedan starten 2011 samarbetar med flera stora bolag, däribland Microsoft.

– Vi ser fram emot samarbetet med BitPay, våra kunders säkerhet är viktigast för oss. Att använda BitPay i vår e-handel är idag nästan lika enkelt som att använda Swish eller PayPal, säger Erik Wickman, vd Inet.

Inets nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter