Thomas Sörensson ny vd i Scandinavian Enviro Systems | Greatness PR

Thomas Sörensson ny VD för Scandinavian Enviro Systems

Martin Hagbyhn har beslutat sig för att avsluta sin anställning som vd för Scandinavian Enviro Systems AB. Ny vd blir Thomas Sörensson som närmast kommer från Opus Equipment där han arbetar som försäljningschef för exportverksamheten.

– Företaget har under ledning av Martin fått en solid kommersiell grund, bland annat i form av att uppnå verifiering av våra produkter på marknaden och övervinna kritiska faser av bolagets industriella utveckling, säger Stig-Arne Blom, styrelseordförande i Scandinavian Enviro Systems.

– Det har varit oerhört stimulerande att driva företaget till den viktiga milstolpe vi just passerat med kommersiell acceptans av alla de produkter Enviro producerar. Företaget är nu i en fas där Thomas med genuin erfarenhet inom internationell marknadsföring och försäljning kommer tillföra rätt spetskompetens och stort värde. Själv kommer jag med spänning följa bolagets fortsatta resa som aktieägare, säger avgående vd Martin Hagbyhn.

Ny vd blir Thomas Sörensson som närmast kommer från Opus Equipment. Han har en gedigen internationell bakgrund från industriverksamhet och försäljning, bland annat med erfarenhet från B&B Tools där han var vd för bolagets kinesiska verksamhet. Thomas kommer att tillträda tjänsten som vd under våren 2016, parallellt med att Martin Hagbyhn avslutar sitt uppdrag.

– Styrelsen är mycket nöjd över att presentera Thomas Sörensson som ny vd och att det finns tid för en bra övergång mellan Martin och honom. Thomas kommer in med mycket energi, en spännande bakgrund och i en fas då företaget står redo att ta nästa steg, säger Stig-Arne Blom, styrelseordförande i Scandinavian Enviro Systems.

Enviros nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade kundnyheter