Adam Segerdahl ny konsult på Greatness PR - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Adam Segerdahl ny konsult på Greatness PR

Greatness PR utökar kontoret i Göteborg. Adam Segerdahl kommer in som ny konsult till PR-byrån. 
– Vi är alltid intresserade av nya kreativa och hungriga talanger till vårt erfarna team, säger Magnus Sjöbäck, vd på Greatness PR.

Greatness PR har huvudkontor på Kungsportsavenyn i Göteborg. Dit har Adam Segerdahl rekryterats. Han har en bakgrund från journalisthögskolan i Umeå. På Västerbotten-kuriren fick han spetsa sin penna och skriva artiklar för sportredaktionen.

– Det kunde emellanåt vara riktigt högt tempo, men kvaliteten i det jag skrev fick aldrig hamna på andraplats, säger Adam Segerdahl om sina erfarenheter vid nyhetsdesken.

Under en period var Adam Segerdahl med i tv-produktionen ”Alla mot alla” med Fredrik Wikingsson och Filip Hammar. Där hade han förmånen att delta i princip alla delar av produktionen och fick en mycket god inblick i hur det går till bakom kulisserna i en av Sveriges mest populära tv-serier.

– Det var ett härligt och lättsamt gäng att arbeta med och jag knöt många fina kontakter, säger Adam Segerdahl.

För Greatness PR, med fokus på varumärke och kommunikation, ser Magnus Sjöbäck en ökad efterfrågan på byråns tjänster. Han utesluter därför inte att Greatness PR får fler nya medarbetare, men lägger just nu fokus på att Adam Segerdahl har en bra start i sin nya roll som konsult på bolaget.  

– Redan tidigt i rekryteringsprocessen märktes Adams driv som vi nu omsätter till praktisk handling och kanaliserar ut till våra kunder. Jag är övertygad om att han kommer att passa in perfekt i vårt gäng. Adam är mycket välkommen till oss, säger Magnus Sjöbäck.   

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter